aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΠαροξυσμός στους Απολλωνίστες!

Παροξυσμός στους Απολλωνίστες!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Παροξυσμός επικρατεί στους φίλους του Απόλλωνα στην Πάρμα, όπου προμηθεύονται τα εισιτήρια τους για τον αυριανό αγώνα με την Αταλάντα. Η πόλη έχει αρχίσει να παίρνει κυανόλευκο χρώμα, ενώ το απόγευμα αναμένεται πως η κίνηση θα αυξηθεί. Ο κόσμος του Απόλλωνα έχει γίνει ένα με την ομάδα. Ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, που ηγείται της αποστολής, έχει δίπλα του τον πατέρα του Ντίμη και τη αδελφή του Βανέσσα, ενώ συνομίλησε με αρκετούς φίλους της ομάδας.

Στο πλευρό του οι αντιπροέδροι Φάνος Κιννής και Μαρίνος Ευσταθίου, το μέλος της εκτελεστικής στην ΚΟΠ, που εκπροσωπεί τον Απόλλωνα, Φοίβος Βάκη. Με την αποστολή ταξίδεψαν και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, Χρίστος Ιωσηφίδης και Τάκης Φιλίππου-Φαλκονέττι. Επίσης, οι φίλοι της ομάδας (φώτο πάνω) Γιώργος, Χρίστος, Δημήτρης και Μαρίνος συνάντησαν τους ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της βόλτας τους και φωτογραφήθηκαν μαζί τους. Ζήτησαν τη νίκη αύριο και την πρωτιά στον όμιλο.

Επίσης διάβαστε ΕΔΩ πληροφορίες από την Εταιρεία Απόλλων για την τελευταία προθεσμία για αγορά εισιτηρίων μέσω διαδικτύου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ