Το ενδιαφέρον του να αναλάβει τη διοίκηση του καλαθοσφαιρικού Απόλλωνα εκφράζει ο συνδυασμός με επικεφαλής τον Νίκο Χριστοδούλου.
Η σχετική ανακοίνωση
«Σε συνέχεια της ανακοίνωσης που εκδόθηκε από την εταιρεία διαχείρισης ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ έχουμε αυτόβουλα προβεί σε διεργασίες για την εξεύρεση πρότασης λύσης η οποία θα εξυπηρετήσει το σκοπό της διάσωσης και ανάδειξης του καλαθοσφαιρικού τμήματος του Aπόλλωνα.
Μετά χαράς σας ενημερώνουμε για την ένθερμη στάση των Απολλωνιστών την οποία βιώσαμε κατά τις εν λόγω διεργασίες και η οποία αποτελεί και την ώθηση των προσώπων που έχουν εκφράσει τη διάθεση να υποστηρίξουν αυτή την προσπάθεια έμπρακτα.
Επίσης είναι τιμή μας που επικεφαλής του προτεινόμενου συνδυασμού αποδέχτηκε να είναι ο κ. Νίκος Χριστοδούλου, γνωστός για την συνεχή και μακρόχρονη προσφορά του σε ότι φέρει την επωνυμία και πρεσβεύει την ιδέα του Απόλλωνα.
Ως εκ των ανωτέρω, με τη συγκατάθεση των κάτωθι αναφερομένων, προτείνουμε όπως ο παρακάτω συνδυασμός αποτελέσει το νέο Δ.Σ. του καλαθοσφαιρικού Απόλλωνα:
Νίκος Χριστοδούλου
Κωνσταντίνος Μαρκίδης
Μάριος Καραΐσκος
Ανδρέας Χριστοφή
Σωκράτης Έλληνας
Πάρις Στυλιανίδης
Νικόλας Πιττάλης
Σάββας Δημητρίου
Δημήτρης Καπετανίδης
Άθως Έλληνας
Νίκη Ερημούδη
Σωκράτης Τσαγκάρης
Ανδρέας Αυγουστή».














