Παραιτήθηκε από τον Απόλλωνα, μετά από έξι χρόνια

Παρελθόν από τον Απόλλωνα αποτελεί ο Security Οfficer των κυανόλευκων Γιώργος Γιάγκου (άλλως Blackys – στο κέντρο της φωτό), ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του ενημερώνοντας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Αναλυτικά:

«Με το συγκεκριμένο μήνυμα θα ήθελα να ενημερώσω τους φίλους του Απόλλωνα και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ότι από το απόγευμα της Δευτέρας (11/02) έχω υποβάλει την παραίτησή μου από την Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ η οποία έγινε αποδεκτή από τον πρόεδρο Νίκο Κίρζη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον διευθυντή μου Γιώργο Παπαγιάννη, τον Φανούριο Κωνσταντίνου και όλους τους συναδέλφους μου στα γραφεία της Εταιρείας, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές για όλα όσα περάσαμε μαζί τα τελευταία έξι χρόνια σε Κύπρο και Ευρώπη.

Εύχομαι ολόψυχα όπως η ομάδα μας εκπληρώσει επιτυχώς τους μεγάλους στόχους που έχει θέσει σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Κάποια γεγονότα των τελευταίων ημερών με οδήγησαν στην οριστική και αμετάκλητη αυτή απόφαση. Από σήμερα δεν έχω καμία απολύτως σχέση με τις Διοικήσεις τόσο της Εταιρείας όσο και του Σωματείου Απόλλωνα.

Με εκτίμηση,
Γεώργιος Γιάγκου».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ