aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΠαπουλής: «Στο ημίχρονο το έβλεπες στα πρόσωπά μας»

Παπουλής: «Στο ημίχρονο το έβλεπες στα πρόσωπά μας»

Πανευτυχής για τη μεγάλη νίκη της Εθνικής Κύπρου με 2-1 επί του Καζακστάν με ανατροπή ήταν ο Φώτης Παπουλής. Ο Ελλαδίτης άσος στάθηκε στην αισιοδοξία που υπήρχε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και σε όλο το οικοδόμημα της Εθνικής ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Χαρούμενοι όλοι για αυτή τη νίκη. Την χρειαζόμασταν, την αξίζαμε εδώ και αρκετές αγωνιστικές. Βρεθήκαμε πίσω σε μια στημένη φάση. Γυρίσαμε το παιχνίδι και αυτό δείχνει αυτό το καλό πράγμα στην Εθνική. Να το συνεχίσουμε και να βάζουμε κάτι παραπάνω κάθε φορά. Μας κάνει χαρούμενους, αλλά δεν θέλουμε να μείνουμε εδώ. Βλέπουμε τη συνέχεια που βλέπω να είναι ευοίωνη στην Ομοσπονδία με αυτόν τον πρόεδρο, αυτό τον προπονητή και όλο το σταφ.

Τι άλλαξε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο; «Θέλαμε όλοι. Λέγαμε ότι θέλουμε να κερδίσουμε. Ήρθε και ο πρόεδρος είπε κάποια πράγματα πριν το παιχνίδι. Θέλαμε να κερδίσουμε για όλους. Για εμάς, τον προπονητή, τον πρόεδρο. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και στο ημίχρονο δεν σκεφτήκαμε κάτι αρνητικό όπως συνέβαινε παλιά. Βλέπαμε στα πρόσωπα μας ότι μπορούσαμε να το γυρίσουμε και αυτό μας δίνει έξτρα ψυχολογία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ