aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΠαπουλής: «Όσοι έχουν δικαίωμα... είναι υποχρεωμένοι να έρθουν στο γήπεδο»

Παπουλής: «Όσοι έχουν δικαίωμα… είναι υποχρεωμένοι να έρθουν στο γήπεδο»

Σύνθημα νίκης ενόψει του πολύ μεγάλου εντός έδρας ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ έστειλε με δηλώσεις του μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου, www.apollon.com.cy, ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός Φώτης Παπουλής.

«Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα σε δυο πολύ ποιοτικές και ανταγωνιστικές ομάδες με όλα τα αποτελέσματα να είναι πιθανά. Χωρίς την στήριξη των οπαδών μας ουσιαστικά θα αγωνιζόμαστε σ΄ένα ουδέτερο γήπεδο. Άρα όλα τα προγνωστικά αρχίζουν από μηδενική βάση. Εμείς προετοιμαζόμαστε σε αγωνιστικό και ψυχολογικό επίπεδο έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις μεγάλες απαιτήσεις του αγώνα. Οπωσδήποτε στόχος για μας είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Όλοι οι ποδοσφαιριστές ζουν γι΄αυτά τα παιχνίδια, όπου τα κίνητρα είναι πολύ περισσότερα από τους τρεις βαθμούς. Θα κάνουμε τα πάντα για να προσθέσουμε τρεις ακόμη βαθμούς στην συγκομιδή μας», τόνισε αρχικά ο αρχηγός της ομάδας μας και συνέχισε αναφερόμενος στον κόσμο της ομάδας της Λεμεσού:

«Γνωρίζω ότι η πλατιά μάζα του κόσμου μας δεν θα έχει δικαίωμα να έρθει στο γήπεδο. Ωστόσο αυτοί οι 2.000 που θα έχουν το δικαίωμα να έρθουν είναι υποχρεωμένοι να το πράξουν, έτσι ώστε να μας στηρίξουν με τον δικό τους τρόπο όπως το έκαναν και στον αγώνα με τον Άρη»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ