aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΠΑΝΣΥΦΙ Απόλλων: «Συνεχίζουμε με περισσότερο πάθος και ένταση»

ΠΑΝΣΥΦΙ Απόλλων: «Συνεχίζουμε με περισσότερο πάθος και ένταση»

Aνακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝΣΥΦΙ Απόλλων, ο οποίος αναφέρεται στις προσεχείς υποχρεώσεις τους.

Αναλυτικά:

“Αδέρφια, μάγκες ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,

Συνεχίζουμε και ανεβαίνουμε, συνεχίζουμε με περισσότερο πάθος και ένταση, συνεχίζουμε χωρίς να λογαριάζουμε κανένα. Ο καθένας από το πόστο του, ο καθένας το καθήκον του!

Για την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 έχει προγραμματιστεί η κοπή της Βασιλόπιτας γι’ αυτό καλούμε τον κάθε ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ αδερφό η ώρα 19:30 στον Κεντρικό. Ο τυχερός που θα βρει το φλουρί κερδίζει το νέο φούτερ της ΘΥΡΑ ΕΝΑ, το οποίο θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες. Παράλληλα έχουν εκδοθεί λαχνοί οικονομικής ενίσχυσης αξίας €5 όπου με κλήρωση θα δοθεί ένα δώρο έκπληξη! Μαζευόμαστε, συσπειρωνόμαστε και προετοιμαζόμαστε για την εκδρομή του Σαββάτου.

Την επομένη όλοι από νωρίς στους Συνδέσμους για την καλύτερη οργάνωση και συντονισμό της εκδρομής. Αναχώρηση από τον Κεντρικό στις 15:00 με λεωφορεία και αυτοκίνητα. Πάμε ξανά να καταθέσουμε λαρύγγια για πάρτι του Θεού μας. Πάμε για ακόμη μια οπαδική παράσταση με υπογραφή ΘΥΡΑ ΕΝΑ!

Τέλος, το τριήμερο συμπληρώνεται με την καθιερωμένη παρουσία στο μνημόσυνο του αρχηγού της Ε.Ο.Κ.Α. Γεώργιου Γρίβα Διγενή, στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου, καθώς επίσης και κατάθεση στεφάνων στο κρησφύγετο του. Για πληροφορίες αποταθείτε στους Συνδέσμους.

ΘΕΕ Η ΦΛΟΓΑ ΜΑΣ
ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ