ΠΑΝΣΥΦΙ Απόλλων: «Χρειάζεται να βλέπουμε όλοι την αλήθεια όπως πραγματικά είναι»

Mακροσκελή ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝΣΥΦΙ Απόλλων, με την οποία αναφέρεται σε όλους και σε όλα.

Αναλυτικά:

“Αδέρφια Απολλωνίστες,

Ο ΠΑΝΣΥΦΙ όπως είχε προαναγγείλει, επέστρεψε στην θέση του εκεί που ο κάθε οπαδός και συνδεσμίτης ανήκει άλλωστε, στην κερκίδα. Άλλη μια ξεχωριστή εκδρομή στο άλλοτε αφιλόξενο Μακάριο έλαβε τέλος, με την δική μας παρουσία να γίνεται πρώτο θέμα συζήτησης στα Απολλωνίστικα στέκια και πηγαδάκια. Για ακόμα μία φορά, διαπιστώνοντας τα σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας, δε μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο πέρα από το αυτονόητο για την Θύρα 1… Να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε τον Απόλλωνα.

Προτιμήσαμε λοιπόν, από το να καθόμαστε σε μια καφετέρια να κρίνουμε και να κατακρίνουμε τους πάντες, να υπερασπιστούμε την Ιδέα και την ιστορία του ΑΠΟΛΛΩΝΑ!

‘’Αντάλλαγματα’’ για το δικό μας πάθος δεν ζητάμε όμως το γκόλ στο 90φεύγα με μια μικρή ομάδα χωρίς φιλάθλους δεν μας άφησε ανεπηρέαστους στο τέλος του παιχνιδιού με τα μπινελίκια να πέφτουν σε όσους δεν τιμούν και δεν ματώνουν την φανέλα.

Απο τη μια υπερβολική υπεραισιοδοξία, κι απο την άλλη υπερβολική απαξίωση, φέρνουν μέτριο αποτέλεσμα και αρρωστημένες καταστάσεις. Για να προχωρήσει ο Θρύλος χρειάζεται ΛΟΓΙΚΗ, ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και να βλεπουμε ΟΛΟΙ την ΑΛΗΘΕΙΑ όπως πραγματικά είναι, όχι οπως θα θέλαμε να είναι, γιατι γουστάρουμε η δέ γουστάρουμε την διοίκηση τυφλωμένοι απο το συναίσθημα της στιγμής.

Ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος όμως ο τρόπος που αντιδρά (η ολική αποχώρηση από τα γήπεδα) δεν δίνει λύση στα προβλήματα, αντιθέτως. Εμείς είμαστε εδώ, αντέχουμε, συνεχίζουμε και ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον και δεν ζητάμε τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από την σθεναρή διεκδίκιση των διακρίσεων μέχρι τέλους κάτι που δεν φαίνεται μέχρις στιγμής. Καμία νίκη δεν μας επαναπαύει.

Αύριο οι δικοί μας δρόμοι οδηγούν στον γαλανόλευκο Ύψωνα .Κοντά στα εκεί αδέρφια μας που μετράνε σχεδόν 15 χρόνια παρουσίας, κοντά τους για άλλη μια βραδιά γλεντιού με τα παραδοσιακά οφτά και τις ατελείωτες μπύρες.. Τα Δυτικά προάστια ,ως ένα ζωτικό κομμάτι του ΠΑΝΣΥΦΙ θα τυγχάνει της αμέριστης στήριξης μας μαζικά κάθε Πέμπτη στις 20:00.
Θα ακολουθήσουν τα καθιερώμενα ξεσηκώματα πρίν τον αγώνα της Κυριακής με το παράρτημα του κατεστημένου (Παρασκευή και Σάββατο) ενώ στην Δυτική, θα πάρουμε όλοι θέσεις μάχης. Ας το βάλουν όλοι καλά στο μυαλό τους ότι ΑΠΟΛΛΩΝ είμαστε στα εύκολα και ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ στα δύσκολα. Πιστοί στην Ιδέα, μέχρι τέλους. Όλοι μέλη στους συνδέσμους μας.

Υ.Γ. Για τους 300 πιστούς του Μακαρίου παίζει δωρεάν εισητηριάκι ;;
Υ.Γ.2. Το σχέδιο ‘’100 Μααδίτες με την Δόξα’’ απέτυχε, σας δοκιμάζαμε.
Υ.Γ.3 Το βράδυ του Σαββάτου, στις δύο εντεκάτου.. τα ξαναλέμε”.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ