ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ: «Οι “πυρκαγίες, ο τεράστιος Σωφρόνης και οι σημειώσεις»

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Απόλλων για το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Ομόνοια στο ΓΣΠ, εκθειάζει τον Σωφρόνη Αυγουστή και κάνει κάλεσμα στον κόσμο για το ματς με τον Ερμή.

Αναλυτικά: «Την περασμένη Κυριακή όλοι μας είδαμε και πάλι τη δύναμη του Απόλλων και της Θύρας 1. Η ποδοσφαιρική μας ομάδα έκανε άλλη μια συνεχόμενη νίκη σε ντέρμπι με αποτέλεσμα κόσμος και παίκτες να ανακτήσουν και πάλι τη χαμένη αυτοπεποίθηση. Μια νίκη χρυσάφι για πολλούς λόγους και συγκεκριμένα σε ένα γήπεδο αφιλόξενο από κάθε άποψη. Η εχθρική αντιμετώπιση της αστυνομίας σε όλο τον κόσμο του Απόλλωνα, οι ψευτομαγκιές και οι ετσιθελισμοί των σεκιουριτάδων, αλλά και όλο το σινάφι της πρωτεύουσας γενικά μας απέδειξαν ότι τίποτα δεν αλλάζει όσα χρόνια και αν περάσουν.

Ήθελαν να μας κάνουν ξεκάθαρο το γεγονός ότι θα έκαναν ότι περνάει από το χέρι τους για να μας δυσκολέψουν, φυσικά και αυτοί με τη σειρά τους είδαν ότι όσο μας πολεμάνε τόσο δυναμώνουμε, ότι εμείς έχουμε μάθει με μια μικρή ‘’φλόγα’’ να κάνουμε ’’πυρκαγιές’’ και έχουμε αποδείξει πάμπολλες φορές ότι σε κάθε δράση υπάρχει και αντίδραση.

Κατά τα άλλα η Θύρα 9 και γενικότερα ο γαλανόλευκος κόσμος του Απόλλωνα έδωσαν βροντερό παρών στο πέταλο κάνοντας τους πάντες να παίρνουν και πάλι σημειώσεις. Ελπίζουμε σε ακόμα καλύτερη συνέχεια και ακόμα καλύτερες παρουσίες και αυτό εξαρτάται από όλους μας γι’ αυτό καλούμε κάθε αδερφό να δίνει την ψυχή του στο γήπεδο και να μη παρακολουθεί τον αγώνα σαν να είναι στο θέατρο.

Παραμένουμε προσηλωμένοι και προσγειωμένοι στη δύσκολη συνέχεια κτίζοντας σε αυτά που έγιναν το τελευταίο διάστημα όπου η τάξη σε πολλά θέματα αποκαταστάθηκε ειδικά μετά και από την επάνοδο της ομάδας. Όσο γι’ αυτό ευχαριστούμε τον τεράστιο Σωφρόνη Αυγουστή που έβγαλε το φίδι από την τρύπα εκεί που όλοι έκαναν τις πάπιες, τον ευχαριστούμε που έδειξε ότι η αυθεντική Απολλωνίστικη μαγκιά μπορεί να πάει κόντρα στα πάντα φτάνει να υπάρχει μυαλό και ψυχραιμία. Εμείς θα είμαστε εκεί σε όλα, σε λύπες και χαρές.

Προχωρούμε με το επόμενο παιχνίδι με Ερμή στο Τσίρειο. Πάμε με ενενηντάλεπτη σκληροπυρηνική υποστήριξη να σπρώξουμε τον θρύλο στη νίκη. Κάθε Απολλωνίστας είναι ευπρόσδεκτος στους Συνδέσμους τις ημέρες πριν και στο pre game του ερχόμενου Σαββάτου για Απολλωνίστικη ατμόσφαιρα με όλα τα συναφή.

Συνεχίζουμε από εκεί που μείναμε αδέρφια, έχουμε την ευκαιρία στους επόμενους αγώνες να κτίσουμε περισσότερα, πάμε να σπρώξουμε την ομάδα στη νίκη κάνοντας πράξη το χρέος μας για άλλα 90 λεπτά.  Ασταμάτητη φωνή , περήφανη εκπροσώπηση του Απόλλωνα, της Θύρας 1 και της Λεμεσού. Όλοι μαζί σαν μία γροθιά τίποτα δεν μας σταματά».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ