aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΠαν.Συ.Φι Απόλλωνα: «Να γκρεμίσουν οποιοδήποτε εμπόδιο βρεθεί στο διάβα τους»

Παν.Συ.Φι Απόλλωνα: «Να γκρεμίσουν οποιοδήποτε εμπόδιο βρεθεί στο διάβα τους»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι Απόλλωνα ενόψει της συνέχειας, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

«Περήφανε και μάγκα Απολλωνίστα, μπαίνουμε στην τελική φάση του πρωταθλήματος με την ομάδα να βρίσκεται κόντρα κατά πως θα ήθελαν πολλοί, μέσα στους στόχους της. Σειρά παίρνουν τώρα 10 τελικοί όπου παίχτες και τεχνική ηγεσία πρέπει να υπερβάλουν εαυτό και να γκρεμίσουν οποιοδήποτε εμπόδιο βρεθεί στο διάβα τους. Ένα σημαντικό μέρος αυτής της προσπάθειας θα εξαρτηθεί από την απόδοση και την στήριξη όλων εμάς, της πλατιάς μάζας των υποστηριχτών της μεγάλης ιδέας που λέγεται Απόλλων Λεμεσού.

Ξεκινάμε λοιπόν αυτή την προσπάθεια από το παιχνίδι του Σαββάτου όπου καλούμαστε να δώσουμε και πάλι βροντερό το παρόν κάνοντας το χρέος μας για ακόμα μια φορά. Πάμε πρώτα απ όλα για εμάς και τον Απόλλωνα, πάμε για ενενήντα λεπτά ασταμάτητης φωνής που θα ταρακουνήσουν συθέμελα το Τσίρειο.

Η ατμόσφαιρα άρχισε να μυρίζει ντέρμπι και γαλανόλευκα αλάνια από κάθε γειτονία του λιμανιού ψήνονται μέρα με την μέρα πιο πολύ. Τα πάρτι στους συνδέσμους είναι καθημερινά με αποκορύφωμα το μεγαλειώδες Pregame πάρτι της Παρασκευής που όπως πάντα θα περιλαμβάνει άφθονο ποτό και φαΐ καθώς και το καθιερωμένο “ζέσταμα” για να μπούμε για τα καλά σε κλίμα γηπέδου.

Την μέρα του παιχνιδιού μαζευόμαστε από νωρίς στους συνδέσμους, ακολουθούμε τις οδηγίες των υπευθύνων και αναχωρούμε στις 17:30 για μια πορεία από τον Κεντρικό με προορισμό το Τσίρειο. Καλούνται όλοι οι Απολλωνίστες να γίνουν μέρος του “γαλανόλευκου τσουνάμι” που θα κατακλύσει τους δρόμους της πόλης μας δίνοντας ραντεβού στην κλινική για να βαδίσουμε όλοι μαζί στην δυτική. Πάμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά. Πάμε πωρωμένοι να τους δείξουμε ποιοι κρατάνε την Λεμεσό όλα αυτά τα χρόνια.

Την Κυριακή 12/03/17 συμπληρώνεται ένας χρόνος από το θάνατο του αδικοχαμένου αδερφού μας Αντρέα Ριγήνου (Παλώδια). Μετά το μνημόσυνο θα ακολουθήσει στις 12:00 στο χωριό Παλώδια αιμοδοσία στην μνήμη του από τους οικείους του. Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Απόλλωνα Λεμεσού στηρίζουμε αυτή την εκδήλωση και καλούμε κάθε μέλος μας που μπορεί να βοηθήσει για αυτό τον σκοπό να το πράξει.

Υ.Γ.: Έλα τα μέλη του Παν.Συ.ΦΙ. Απόλλωνα έμπρακτα κοντά στους συνδέσμους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ