aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΠαν.Συ.Φι Απόλλων: «Σεβασμός στον κύριο Πάρη Αντρέου...»

Παν.Συ.Φι Απόλλων: «Σεβασμός στον κύριο Πάρη Αντρέου…»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι Απόλλων σχολιάζοντας τα χθεσινοβραδινά γεγονότα μεταξύ του Απόλλωνα και του ΑΠΟΕΛ, ενώ παράλληλα καλεί τον κόσμο να δώσει το παρών του στο γήπεδο την Κυριακή κόντρα στην Ανόρθωση.

Αναλυτικά: «Αδέρφια Απολλωνίστες,

Τους βαρεθήκαμε. Δεν αξίζει καν να σπαταλάμε τον χρόνο μας μαζί τους. Ο κόσμος βλέπει και κρίνει κι ας μην γελιούνται μερικοί οι οποίοι υποτιμούν την νοημοσύνη του!

Εμείς θέλουμε να απευθυνθούμε σε εσάς αδέρφια. Στον τεράστιο κόσμο του Απόλλωνα, ο οποίος για ακόμη μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις. Μπράβο σε όλους λοιπόν μάγκες. Η παρουσία και μόνο προκάλεσε πανικό στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα.

Επόμενο ραντεβού την Κυριακή. Πληροφορούμε τα Μέλη μας ότι λόγο της τιμωρίας η Θύρα 1 θα καθίσει στο αριστερό άκρο του πάνω διαζώματος. Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες απευθυνθείτε στους Συνδέσμους.

Ενημερώνουμε ο,τι θα κυκλοφορήσει τις επόμενες ώρες Ενημερωτικό Δελτίο για την εκδήλωση “Γιορτές για όλους” που προετοιμάζει ο Παν.Συ.Φι..

Δεν τελειώνουμε. Μόλις ξεκινήσαμε..

Υ.Γ.: Σεβασμός στον κύριο Πάρη Αντρέου και ευχαριστίες για την κίνηση ανθρωπιάς εκ μέρους του»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ