aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαν.Συ.Φι Απόλλων για τις επιθέσεις: «Οι “αετοί”, μας βγήκαν κότες»

Παν.Συ.Φι Απόλλων για τις επιθέσεις: «Οι “αετοί”, μας βγήκαν κότες»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι Απόλλων μέσω της οποίας σχολιάζει τις επιθέσεις των οπαδών της Άιντραχτ στους φίλους των κυανόλευκων, ενώ παραθέτει πληροφορίες σχετικά με την μετάβασή τους στο γήπεδο στον αποψινό (22:00) αγώνα με την γερμανική ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Δεύτερη επίθεση Γερμανών σε οπαδούς του Απόλλωνα, κτυπήθηκε 19χρονος

Μεταξύ άλλων αναφέρει: «Αδέρφια, η απόβαση από κάθε μεριά της Ευρώπης είναι ήδη γεγονός, βαμμένα αεροδρόμια και δρόμοι στα γαλανόλευκα. Άλλη μια τρελή εκδρομή κορυφώνεται! Ίσως μάλιστα και μια από τις πιο γλυκιές, αφού πλέον η ατμόσφαιρα γηπέδου έγινε πολυτέλεια. Ας χάσουμε λοιπόν τα λογικά μας κι ας δώσουμε ακόμα μια παράσταση σαν να’ ναι η τελευταία μας.

Τα γερμαναράκια βλέπετε κάνουν τους νταήδες και επιτίθενται ύπουλα σε μικρές ομάδες οπαδών μας. Οι “αετοί”, μας βγήκαν κότες! Εμείς με τη σειρά μας τους υποσχόμαστε ότι θα ανταποδώσουμε την φιλοξενία.

Καλούμε όσα αδέρφια ταξίδεψαν στη Γερμανία να κατακλύσουν την πλατεία Börsenplatz και το γλέντι θα αρχίσει από νωρίς! Ξεκινούμε να συγκεντρωνόμαστε στο χώρο από τις 12:00 και ακολουθούμε τις οδηγίες των υπευθύνων του Συνδέσμου για την καλύτερη δυνατή οργάνωση.

Όλοι μαύρα φούτερ και τζιν. Το απόγευμα από το ίδιο σημείο, έχει διευθετηθεί η μεταφορά μας προς το γήπεδο.

Υ.Γ. Κατά το δρόμο προς την πλατεία να είστε όσο το δυνατό σε μεγαλύτερες μάζες του κόσμου μας παρασέρνοντας οτιδήποτε κόκκινο βρεθεί μπροστά σας»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ