aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΠαν.Συ.Φι. Απόλλων: «Άρχισαν να βγάζουν τις μάσκες...»

Παν.Συ.Φι. Απόλλων: «Άρχισαν να βγάζουν τις μάσκες…»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι. Απόλλων, με την οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων στις προσεχείς υποχρεώσεις της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Aδέρφια Απολλωνίστες,

Έφυγε ακόμα μια ποδοσφαιρική αγωνιστική με την ομάδα να παραμένει συγκεντρωμένη νικώντας χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Πέραν από τα κλασικά περίεργα των γνωστών αγνώστων με σφυρίχτρες, σημαιάκια και λοιπά που σιγά σιγά άρχισαν να βγάζουν τις μάσκες, η ομάδα φιλοδώρησε με τρία γκολ την ομάδα του ανορθόγραφου/γραφικού/μάνατζερ/μπουκμέικερ απέναντι σε γελοίες αποφάσεις.

Προχωράμε δυνατά πάντα υποψιασμένοι για αυτούς που θέλουν το κακό του Απόλλωνα, πάντα προετοιμασμένοι για τους εντεταλμένους κάθε είδους.

Όσον αφορά για τον κόσμο δεν θα σχολιάσουμε ξανά την μειωμένη προσέλευση, έβγαλε η γλώσσα μας μαλλιά Θα σταθούμε όμως στο ότι σιγά σιγά ο παλμός τα τελευταία παιχνίδια άρχισε να επανέρχεται και ο πυρήνας να μεγαλώνει. Πέραν από τον ενθουσιασμό που διακατέχει τον κάθε Απολλων;iστα που βλέπει την ομάδα να παίζει μπάλα εμάς έγνοια μας είναι και η παρουσία στο γήπεδο και το πόσο αντιπροσωπεύουμε εμείς αυτό που λέγεται Απόλλων Λεμεσού!

Μας νοιάζει η ευρύτερη εικόνα της Θύρας 1 και του γαλανόλευκου κόσμου και γι’ αυτό όλοι πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι ώστε , αυτά που πρέπει και επιβάλλεται , να τα αντιπροσωπεύουμε ακριβώς όπως πρέπει χωρίς εκπτώσεις και περιορισμούς. Σε περασμένη ανακοίνωση αναφερθήκαμε ξανά στην παρουσία και στάση του κόσμου γενικότερα αλλά και πιο συγκεκριμένα γι’ αυτούς που παρακολουθούν τον αγώνα στο χώρο που βρίσκεται η ΘΥΡΑ ΕΝΑ, θεωρούμε υποχρέωση μας να συνεχίσουμε να δυναμώνουμε αυτή τη δράση από κάθε πόστο γιατί στο κάτω-κάτω είναι χρέος του καθενός να υποστηρίζει την ομάδα με τον απαραίτητο ζήλο!

Aύριο Τετάρτη ταξιδεύουμε στην Πάφο για τον αγώνα κυπέλλου με το Ζακάκι, είναι καλό όσοι έχουν τη δυνατότητα να ακολουθήσουν για μια μικρή προθέρμανση ενόψει Κυριακής!

Συνεχίζουμε με την επερχόμενη εκδρομή στην Άχνα που πραγματικά δεν ξέρουμε τι πρέπει να έχει κάποιος στο μυαλό του για να τη χάσει. Εμείς πάντως με λεωφορεία και κάθε άλλο τρόπο θα πορευτούμε στο δασάκι κατακλύζοντας το κομμάτι που μας αναλογεί! Το γλέντι θα ξεκινήσει από την προηγούμενη στους συνδέσμους και ο κάθε Απολλων;iστας είναι καλοδεχούμενος.

Καλούμε κάθε αδερφό να ακολουθήσει την ομάδα και να γίνει ένα μαζί μας στο πάρτι που θα στηθεί στην κερκίδα. Αναχώρηση από τον Κεντρικό Σύνδεσμο στις 14:30.

Κλείνοντας την ανακοίνωση θέλουμε ως Παν.Συ.Φι. Απόλλων 1982 – Θύρα 1 να καλέσουμε την Παρασκευή στον Κεντρικό Σύνδεσμο όλα τα Μέλη για ανοιχτή συζήτηση και οργάνωση όσον αφορά τη συνέχεια! Η παρουσία όλων ανεξαιρέτως είναι απαραίτητη.

Όλοι κοντά, όλοι μια γροθιά – εμείς είμαστε ο Απόλλωνας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ