aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαν.Συ.Φι Απόλλων: «84 φάκελοι από το 2011, κι όμως το παραμύθι συνεχίζεται»

Παν.Συ.Φι Απόλλων: «84 φάκελοι από το 2011, κι όμως το παραμύθι συνεχίζεται»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι Απόλλων μέσω της οποίας τοποθετείται για την ανοδική πορεία των κυανόλευκων, τα διαιτητικά λάθη αλλά και τους φακέλους με τα ύποπτα παιχνίδι που παρέλαβε η ΚΟΠ προ ημερών από την UEFA.

Αναλυτικά:

«Ο ΘΡΥΛΟΣ είναι εδώ μάγκες!

Η ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ μας συνεχίζει την αντεπίθεση της σκορπώντας τρόμο σε κάθε αλλόθρησκο. Όσο σανό κι αν πουλάνε μερικοί στα προβατάκια τους, όση προπαγάνδα κι αν γίνεται εναντίον μας, όσους Σκαπούληδες κι αν χρησιμοποιήσουν για να μειώσουν τις επιτυχίες μας, είμαστε εδώ κι εδώ θα παραμείνουμε! Να τους χαλάμε την γιορτή και τα όνειρα τους.

Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι σαν τελικός. Δεν πρόκειται να σταματήσουν ποτέ να μας βάζουν τρικλοποδιές και εμπόδια με σκοπό να φρενάρουν την πορεία μας. Οφείλουμε να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος, την ίδια αποφασιστικότητα και με ακόμη μεγαλύτερη πίστη στις δικές μας δυνάμεις. Πάντα μόνοι μας ήμασταν. Ότι πετύχαμε το κερδίσαμε με το σπαθί μας. Με τον δικό μας ιδρώτα, με τον δικό μας αγώνα, με τις δικές μας θυσίες, ενάντια σε όλους και σε όλα! Γιατί απλά το αξίζαμε και αυτό είναι που δεν μπορεί να καταλάβει και να χωνέψει ποτέ κανένας τους.

Επόμενη πρόκληση το παιχνίδι της Κυριακής. Οι Σύνδεσμοι μας θα είναι ανοικτοί με όλα τα αλάνια να μαζεύονται από νωρίς στήνοντας το δικό μας πάρτι.

Τραγικές και προκλητικές διαιτησίες, απαρχαιωμένα στάδια που δεν πληρούν ούτε τα βασικά, 84 φάκελοι από το 2011, κι όμως το παραμύθι συνεχίζεται! Ο ίδιος ο ΠτΔ αναφέρεται σε διεφθαρμένους παράγοντες, σε ανέντιμους διαιτητές και εγκληματικά στοιχεία. Κατά τ’ άλλα για όλα σας φταίνε οι οπαδοί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ