aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠάλεψε και βρήκε δίκτυα δύο φορές

Πάλεψε και βρήκε δίκτυα δύο φορές

Ο ποδοσφαιριστής που αμφισβητήθηκε αρκετά τις τελευταίες αγωνιστικές βρήκε δίχτυα, δύο φορές μάλιστα. Ο Τσάρλισον Μπένσοπ ήταν αρκετά κινητικός στο παιχνίδι με τη Δόξα, διεκδικώντας αρκετές φάσεις μέσα στην περιοχή. Έδειξε πως είναι ποδοσφαιριστής που αξιοποιεί τις ευκαιρίες μέσα στο κουτί.

Αυτό που μένει είναι να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, γιατί ουσιαστικά αυτή τη στιγμή όλος ο Απόλλων κρέμεται από τις ικανότητές του στο σκοράρισμα. Θα παίξει τον ρόλο του αντί – Σελάγια, αφού ο τελευταίος έδινε τις λύσεις στα δύσκολα. Το πρόβλημα φυσικά που ταλανίζει πιο πολύ τον Απόλλωνα φέτος, αφορά τα κενά στην άμυνα και αυτό φαίνεται πως έχει να κάνει με τις συχνές και αναγκαστικές αλλαγές προσώπων.

Οι στόχοι είναι πάντως εκεί και για να επιτευχθούν πρέπει να διορθωθούν οι αδυναμίες. Η συνοχή στις γραμμές και στην αμυντική λειτουργία είναι το μεγάλο ζητούμενο και εκεί καλείται να δουλέψει η τεχνική ηγεσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ