aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΠαίκτης του Απόλλωνα ο Aμίν Χαμάς

Παίκτης του Απόλλωνα ο Aμίν Χαμάς

Στα σκαριά έχει ο Απόλλων την έβδομη μετεγγραφή του στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο. Οι γαλάζιοι της Λεμεσού έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον 22χρονο Βέλγο με καταγωγή από το Μαρόκο αριστερό μπακ, Αμίν Χαμάς.

Στη λήξασα αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε 14 φορές και πιστώθηκε δύο ασίστ στην A’ κατηγορία του Βελγίου με τη φανέλα της Βάασλαντ-Μπέβερεν. Άρχισε την καριέρα του στη Γκενκ, όπου κατέγραψε 13 συμμετοχές την περίοδο 2017-18. Ακολούθως παραχωρήθηκε δανεικός στην Ντε Μπος Ολλανδίας (27 συμμετοχές) και Λόμελ Βελγίου (20 συμμετοχές).

Σε ηλικία 17 ετών ο Αμίν Χαμάς κλήθηκε στην ομάδα Κ17 του Βελγίου, όμως αργότερα πήρε κλήση για την εθνική Μαρόκου. Εφόσον ολοκληρωθεί η μετεγγραφή ο Χαμάς θα πάρει θέση στον κατάλογο Β’ του Απόλλωνα και θα πλαισιώσει τον Γκεριέ στο αριστερό άκρο της άμυνας. Πάντως, έχει τη δυνατότητα να παίξει τόσο ως ανασταλτικός μέσος και κεντρικός αμυντικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ