aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΠαίκτης του Απόλλωνα κατήγγειλε ομοφοβική επίθεση

Παίκτης του Απόλλωνα κατήγγειλε ομοφοβική επίθεση

Σε δημόσια καταγγελία για ομοφοβική επίθεση στο πρόσφατο παιχνίδι του Απόλλωνα με την ΕΘΑ για το πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας ΟΠΑΠ προέβη ο Ντέρικ Γκπόρντον. Ο αμερικανός καλαθοσφαιριστής των γαλάζιων της Λεμεσού σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χαρακτηρίζει ντροπιαστικό το περιστατικό που έζησε.

«Μεγάλη νίκη της ομάδας σήμερα, αλλά το να χαρακτηρίζεται Fagot (σ.σ. ομοφυλόφιλος) κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού από έναν παίκτη της άλλης ομάδας είναι ντροπή και δεν πρέπει να επιτρέπεται στον επαγγελματικό αθλητισμό. Θα υποστηρίζω πάντα την κοινότητά μου», αναφέρει στην τοποθέτησή του ο Γκπόρντον.

Ο καλαθοσφαιριστής του Απόλλωνα έχει εκδηλώσει δημόσια εδώ και χρόνια τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και συχνά πυκνά τάσσεται υπέρ της κοινότητας με παρεμβάσεις του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ