aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΠάφος FC: «Στο επίπεδο που ζητάμε ο Ενσούε»

Πάφος FC: «Στο επίπεδο που ζητάμε ο Ενσούε»

Παρόλο που δεν θέλησε να αναφερθεί σε ενδιαφέρον της Πάφος FC για τον Ενσούε αλλά και άλλους ποδοσφαιριστές που το όνομά τους είδε το φως της δημοσιότητας, ο Πολύβιος Παλιούρας αρκέστηκε να πει: «Μας ενδιαφέρουν όλοι οι καλοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Κύπρο. Δεν έχουμε κάνει καμία επίσημη πρόταση. Τέτοιοι παίκτες είναι στο επίπεδο που ζητάμε».

Αναφορά για τον Ενσούε που «φωνάζει» για το ενδιαφέρον της παφιακής ομάδας. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, που μίλησε στον «Super Sport FM», ερωτηθείς για τους Θεοδώρου και Ρουσία, είπε: «Μας ενδιαφέρουν και οι καλοί Κύπριοι. Ό,τι καλό κυπριακό κινείται, το ελέγχει η επιτροπή και εκεί που θα χρειαστεί να κάνει κίνηση, θα κάνει».

Αναφερόμενος στο ενδιαφέρον για παίκτες από τη Λατινική Αμερική, υπογράμμισε: «Είναι αγορά που μας ενδιαφέρει. Είναι δύσκολες περιπτώσεις αλλά ευελπιστούμε να φέρουμε κάτι καλό». Μιλώντας συγκεκριμένα για τον Χόρχε Ροντρίγκες είπε ότι ενδιαφέρει αλλά «δεν έχει υπάρχει κάτι ολοκληρωμένο». Σήμερα η Πάφος FC θα δώσει νέο φιλικό, θα αναμετρηθεί με τις ρεζέρβες της Ρίγα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ