aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΟύτε καν... ίδρωσε ο Απόλλων! (video)

Ούτε καν… ίδρωσε ο Απόλλων! (video)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Με όλη την άνεση του και χωρίς να… ιδρώσει ιδιαίτερα ο Απόλλων επέστρεψε στις νίκες, μετά την ισοπαλία με τον Άρη, καθώς επικράτησε στο Παφιακό της ΑΕΖ με 0-4. Οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Εμάνουελ «καθάρισαν» την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο με τα τέρματα των Παπουλή και Γκιέ Γκιέ (σκόραρε σε όλα τα γήπεδα που αγωνίστηκε) στο 25′ και στο 36′.

Οι κυανόλευκοι ήταν καλύτεροι, ήταν το αφεντικό και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους να πιστέψουν πως μπορούν να φύγουν με βαθμολογικό κέρδος από το παιχνίδι.

Η κατοχή ήταν υπέρ τους, οι ευκαιρίες επίσης και αφού ο Ντα Σίλβα σκόραρε –με ένα υπέροχο σουτ- το 0-3 στο 68′ τα πάντα είχαν τελειώσει και απλά ο Παπουλής έβαλε στο 84΄ το… κερασάκι στην τούρτα με γκολ-σήμα κατατεθέν του.

Έτσι, ο Απόλλων έφθασε τους 6 βαθμούς και πάει με την καλύτερη ψυχολογία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, την ερχόμενη Κυριακή, στο Τσίρειο. Μοναδικό ψεγάδι η αναγκαστική αλλαγή, στο ημίχρονο, του Νούνο Λόπες, ο οποίος άφησε τη θέση του στον Μάριο Στυλιανού.

Αξιοσημείωτο δε το γεγονός πως ακόμη οι κυανόλευκοι δεν έχουν δεχθεί τέρμα στο πρωτάθλημα, καθώς έχουν συντελεστή 7 τέρματα υπέρ και 0 κατά.

ΑΕΖ (Νικόλας Μαρτίδης): Ταουντούλ, Σακελλαρίου, Οζίας, Μαμμίδης, Κυριάκου, Σιμόνζι (55′ Κρασσάς), Αουρέλιο, Παχίπης (62′ Σολωμού), Ντο Σάντος (81′ Ντι Φράνκο), Πάγκαλος, Ανδρέου.

Απόλλων (Πέδρο Εμάνουελ):  Βάλε, Λόπες (46′ Στυλιανού), Βινίσιους, Ρομπέρζ, Βασιλείου, Πέδρο, Σακέτι (60′ Πίεχ), Μπεντόγια, Παπουλής, Ντα Σίλβα (77′ Κυριάκου), Γκιέ Γκιέ.

Σκόρερ: Παπουλής 25′, 84′ Γκιέ Γκιέ 36′, Ντα Σίλβα 68′

Κίτρινες:

Αποβολές:

Γήπεδο: Παφιακό

Θεατές: 1500

Διαιτητής: Αθανασίου Νικόλας

Α’ Βοηθός: Νικήτα Στέλιος

Β’ Βοηθός: Χρίστου Ε. Χρίστος

4ος: Μασιάς Δημήτρης

Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ