aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΌταν ο Σωφρόνης «ανακάλυψε» τον Σαρδινέρο

Όταν ο Σωφρόνης «ανακάλυψε» τον Σαρδινέρο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Μέχρι και τον Σαρδινέρο βρήκε τρόπο και τον «ανέστησε» ο Σωφρόνης Αυγουστή. Τρόπος του λέγειν δηλαδή, αφού ο Ισπανός ήταν γνωστός από τη θητεία του στην ΑΕΛ. Παίκτης που εκτός από του να κινεί τα νήματα στη μεσαία γραμμή έχει και το γκολ στο αίμα του. Αυτό φρόντισε να μας υπενθυμίσει και στον χθεσινό πρώτο αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΖ.

Ποδοσφαιριστής που έχει πολύ καλά στοιχεία στο παιγνίδι του και κάθε άλλο παρά τυχαία τον επέλεξε ο Εμάνουελ όταν τον έπαιρνε στον Απόλλωνα. Βέβαια, ο Πορτογάλος δεν μπόρεσε να βρει το «κουμπί» του παίκτη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αμφιβολίες και ερωτηματικά ως προς την αξία του. Όλα αυτά μέχρι την ημέρα που ανέλαβε ο Σωφρόνης.

Ο Κύπριος τεχνικός τόλμησε και ρίσκαρε τη συμμετοχή του Σαρδινέρο στο ντέρμπι με την Ομόνοια κι αυτός φρόντισε να τον δικαιώσει και να τον βγάλει ασπροπρόσωπο, σκοράροντας και τα δύο γκολ που χάρισαν τη νίκη στους κυανόλευκους! Φυσικά με την εμφάνισή του και τα γκολ που πέτυχε δεν δικαίωσε μόνο τον προπονητή του, αλλά και τον εαυτό του, αποδεικνύοντας πως έχει πράγματα να δώσει στη νέα του ομάδα.

Από το παιγνίδι με τους πράσινους, ο Αυγουστή δίνει τακτικά χρόνο συμμετοχής στον Ισπανό μεσοεπιθετικό και αυτός αρπάζει τις ευκαιρίες από τα μαλλιά. Πέρα λοιπόν από τα αποτελέσματα, την αλλαγή ψυχολογίας και τις εμφανίσεις, ο Κύπριος τεχνικός κατάφερε με την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας της Λεμεσού να αναγεννήσει και τον Σαρδινέρο, ο οποίος δεν είναι ο μόνος που πήρε τα πάνω του με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Σαρδινέρο κέρδισε με το σπαθί του μια θέση στις επιλογές του προπονητή του, ενώ με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί θέτει υποψηφιότητα για να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα της Λεμεσού. Φυσικά πολλά θα εξαρτηθούν και από το θέμα προπονητή στους κυανόλευκους, αν δηλαδή θα βρίσκεται και στη νέα περίοδο στον πάγκο ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Όποια και να είναι η συνέχεια στο θέμα με τον Σαρδινέρο, το βέβαιο είναι πως ο ποδοσφαιριστής ήρθε (περίπου) από τα αζήτητα και έβαλε κι αυτός το λιθαράκι του στις επιτυχίες του Απόλλωνα και δικαίως έχει στρέψει τους προβολείς (και) προς το μέρος του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ