aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΌσο πιο μακριά  τόσο πιο καλά

Όσο πιο μακριά  τόσο πιο καλά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μια ήττα, με 1-0 (από την Καμπάλα) ήταν αρκετή πέρσι για τον Απόλλωνα να αποκλειστεί από το Γιουρόπα Λιγκ. Με τον Πέδρο Εμανουέλ στον πάγκο, ο περσινός απολογισμός ήταν 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα, αυτή από την Καμπάλα. Οι συνθήκες ήταν πολύ διαφορετικές πέρσι, αλλά φέτος όλοι είναι έτοιμοι και πιο έμπειροι πλέον, για να πάνε όσο πιο μακριά μπορούν.

Από εκεί και πέρα από την Ουγγαρία (όπου θα βρίσκεται για προετοιμασία) θα αρχίσει η κατασκοπεία του αντίπαλου του Απόλλωνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι κυανόλευκοι θα πληροφορηθούν τον αντίπαλο τους στις 15 Ιουλίου.

Οι πιθανότητες να βρουν απέναντι τους βατό αντίπαλο οι κυανόλευκοι είναι πολλές, όμως ακόμη και αν δεν συμβεί αυτό ο Πέδρο Εμανουέλ και οι συνεργάτες του, μέχρι τις 28 Ιουλίου που θα γίνει το πρώτο παιχνίδι θα κάνουν φύλλο και φτερό όλες τις λεπτομέρειες που θα αφορούν τον αντίπαλο τους και να μην αφήσουν τίποτε στην τύχη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ