aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΟριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα των φιλικών σε Κύπρο και εξωτερικό

Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα των φιλικών σε Κύπρο και εξωτερικό

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου του μπασκετικού Απόλλωνα:

«Έχει οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας που θα δώσει η ομάδα μας, έτσι ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμη να κυνηγήσει τους στόχους που έχουν τεθεί με την έναρξη της νέας καλαθοσφαιρικής σεζόν, 2019-2020. Για πρώτη φορά η ομάδα μας θα ταξιδεύσει στο εξωτερικό για να δώσει φιλικούς αγώνες και συγκεκριμένα στην Ουγγαρία, όπου θα συμμετάσχει στο τουρνουά που διοργανώνει η Κόρμεντ, πρώην ομάδα του προπονητή μας, Τόνι Κωνσταντινίδη.

Στο τουρνουά θα διεξαχθεί το διάστημα 13-15 Σεπτεμβρίου και εκτός από την Κόρμεντ και τον Απόλλωνα, θα συμμετάσχουν επίσης το Ρέθυμνο και η Σιγκάλ Πρίστινα. Με την επιστροφή της ομάδας μας στην Κύπρο, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με τον ΑΠΟΠ στην Πάφο. Ενώ, το διάστημα 27-29 του ίδιου μήνα, η ομάδα μας θα συμμετάσχει σε τουρνουά που διοργανώνει η Ένωση, με την συμμετοχή της ΑΕΚ Λάρνακας και του ΑΠΟΠ Πάφου.

Την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με την ΕΘΑ στο κλειστό μας γήπεδο, ενώ ο κύκλος των φιλικών θα κλείσει με αγώνα κόντρα στην Ομόνοια το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και πάλι στο γήπεδο μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ