aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟργανωμένοι Ομόνοιας για Απόλλωνα: «Περιμέναμε χρόνια αυτό τον αγώνα»

Οργανωμένοι Ομόνοιας για Απόλλωνα: «Περιμέναμε χρόνια αυτό τον αγώνα»

Ανυπόμονοι για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Απόλλωνα για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι οι οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοιας. Με ανακοίνωσή του ο σύνδεσμος «Fan Club Lakatamias» ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι θα διοργανωθεί εκδρομή με λεωφορεία για τον αγώνα στη Λεμεσό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«ΕΚΔΡΟΜΗ FCL ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΤΟ ΤΣΙΡΕΙΟ!

Καλημέρα αλάνια, μερικά 24ωρα μας χωρίζουν από τον αγώνα στο Τσίρειο. Ένας αγώνας που περιμένουμε χρόνια, ένα Ομόνοια – Αππόλλων με τη «Βασίλισσα» στην κορυφή και τους…. να τρέχουν να μας φτάσουν. Με νίκη κάνουμε ακόμα ένα τεράστιο βήμα προς τα όνειρα μας και ο λαός σου θα είναι εκεί για να σε σπρώξει σε αυτή. Ενημερώνουμε τον κόσμο μας λοιπόν ότι το FAN CLUB LAKATAMIAS διοργανώνει μαγική εκδρομή για να δώσει δυναμικό παρών στις κερκίδες του Τσιρείου. Τα εισιτήρια του αγώνα είναι ελάχιστα σε σύγκριση με το λαό της Ομόνοιας. Γι’ αυτό, το αργότερο μέχρι την Τρίτη παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρονται να μας ακολουθήσουν με τα λεωφορεία να επικοινωνήσουν μαζί μας έτσι ώστε να τους εξασφαλίσουμε εισιτήρια για το παιχνίδι!

Υ.Γ: Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠ’ ΤΑ ΠΑΛΙΑ. ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ…..ΤΑ ΛΕΜΕ!

ΟΜΟΝΟΙΑΑΑΑΑ ΜΕΕΕ ΤΡΕΛΛΑΝΕΣΣΣ ΟΣΟΟΟ ΠΟΤΕΕΕΕ!!!

FCL ON TOUR

ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΙ!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ