aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟργανωμένοι Απόλλωνα: «Ο μπλε Μάης πλησιάζει, ραντεβού στα γνωστά λημέρια του Τσιρείου»

Οργανωμένοι Απόλλωνα: «Ο μπλε Μάης πλησιάζει, ραντεβού στα γνωστά λημέρια του Τσιρείου»

Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των φίλων του Απόλλωνα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με τον Άρη, για την 4η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Η ήττα του δεύτερου στη βαθμολογία ΑΠΟΕΛ από την Ανόρθωση δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα του Τσόρνιγκερ να ανοίξει την ψαλίδα της διαφοράς από τους διώκτες της και να κάνει άλλο ένα αποφασιστικό βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στο πόδι βρίσκονται και οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα, παρόλο που για τους γνωστούς λόγους δεν θα είναι εντός γηπέδου, αλλά όπως σημειώνουν θα είναι «παρών» στα γνωστά λημέρια του Τσιρείου (εκτός γηπέδου) για να υποστηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Καλημέρα στους απανταχού ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ!

Γλυκόπικρο συναίσθημα να ξημερώνει Κυριακή και να παίζει ο ΘΡΥΛΟΣ αλλά να σου στερούνε του γηπέδου την γιορτή.

Εμείς όμως που γεννηθήκαμε από λ1μαν1 και έχουμε μάθει αλήτικα, που ποτέ δεν γουστάραμε νόμους και μεγαλώσαμε στους δρόμους και το μόνο που έχουμε ΘΡΥΛΕ είσαι εσύ, κάνουμε το καθήκον μας δίνοντας ραντεβού στα γνωστά λημέρια του Τσιρείου η ώρα 14:00 παρασέρνοντας ολόκληρη την πόλη στους ρυθμούς της ΘΥΡΑ ΕΝΑ.

Ο ΜΠΛΕ ΜΑΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ