aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟργανωμένοι Απόλλωνα: «Να μην δώσετε το παρών σας, σαν ένδειξη…»

Οργανωμένοι Απόλλωνα: «Να μην δώσετε το παρών σας, σαν ένδειξη…»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Συ.Φι Δυτικά προάστια μέσω της οποίας καλούν τον κόσμο του Απόλλωνα να απέχει από τον αγώνα των κυανόλευκων κόντρα στη Ζαλγκίρις που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη (18/7) στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά:

«Πιστοί οπαδοί του ΘΡΎΛΟΥ,

Επαναληπτικό αγώνα δίνει η ομάδα μας, την Πέμπτη 18/7/2019 στις 20:00 το βράδυ, για τον ά προκριματικό γύρο της διοργάνωσης του Europa league.

Προσκαλούμε τον κόσμο της ομάδας, για άλλη μια φορά να έρθει να παρακολουθήσει τον αγώνα, στο οίκημα των Δυτικών Προαστίων όπου θα στηθεί μεγάλο φαγοπότι, και θα ακολουθήσει παράσταση στους ρυθμούς της ΘΥΡΑ 1.

Ο ΣΥ.ΦΙ ΔΥΤΙΚΆ ΠΡΟΆΣΤΙΑ ΑΠΌΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1 καλεί τους φιλάθλους μας, να μην δώσουν το παρών τους στο ΓΣΠ, σαν ένδειξη διαμαρτυρίας και να αντισταθεί για άλλη μια φορά σε αυτόν τον αδυσώπητο νόμο που μας επέβαλαν τόσο φασιστικά οι ανίδεοι με το ποδόσφαιρο πολιτικάντηδες.

Υ.Γ Επί τη ευκαιρία της δεύτερης εισβολής οργανώνουμε όπως κάθε χρόνο αντικατοχική πορεία το Σάββατο 20 Ιουλίου ώρα 18:00 το απόγευμα, ξεκινώντας από τον Κεντρικό Σύνδεσμο.

Υ.Γ 2 Οι εγγραφές για τα νέα μέλη συνεχίζονται

Υ.Γ 4 Οι νέες φανέλες του Συνδέσμου μας έφθασαν και είναι διαθέσιμες για αγορά, περάστε από το οίκημα μας να τις προμηθευτείτε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ