aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟργανωμένοι Απόλλωνα ενόψει ΑΠΟΕΛ: «Δεν προκαλεί καμία έκπληξη ο ορισμός της διαιτητικής ομάδας»

Οργανωμένοι Απόλλωνα ενόψει ΑΠΟΕΛ: «Δεν προκαλεί καμία έκπληξη ο ορισμός της διαιτητικής ομάδας»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Απόλλων 1982, σχετικά με τον ορισμό της διαιτητικής ομάδας του αυριανού (19/9) ντέρμπι των κυανολεύκων κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Στην ανακοίνωση κάνουν λόγο για ορισμό που δεν προκαλεί καμία έκπληξη…

Η ανακοίνωση του Πανελλήνιου Σύνδεσμου Φιλάθλων Απόλλων 1982:

Αδέρφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,

Το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα έχει ήδη ξεκινήσει και η ομάδα μας μετρά το απόλυτο μετά το πέρας των δυο πρώτων αγωνιστικών. Ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει καθώς ακολουθούν μια σειρά από ντέρπι, αρχής γενόμενης του αυριανού αγώνα κόντρα στην ομάδα του κράτους, την ομάδα της … και της … .

Αδιαπραγμάτευτος στόχος η νίκη, σε ένα αγώνα που μερικά χρόνια πριν θα θύμιζε γιορτή, όμως κάποιοι φροντίσαν να κλείσουν τις πόρτες στα οργανωμένα σύνολα, λες και αυτό θα ήταν η πανάκεια του δύσμοιρου Κυπριακού ποδοσφαίρου. Φυσικά αποδείχτηκε περίτρανα πως ούτε καλύτερα έγιναν τα πράγματα αλλά και ότι οι ”σωτήρες” που έφεραν αυτό το έκτρωμα δεν μπορούν καν να το εφαρμόσουν. Γιαυτό και εμείς πιστοί στα ιδανικά μας θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε στην υποταγή που προσπαθούν να μας επιβάλουν.

Μπορεί ακόμα να είμαστε μόλις στην αρχή του μαραθωνίου, όμως δεν έλειψαν τα φάλτσα σφυρίγματα και οι χτυπητές ανομοιομορφίες στις αποφάσεις των διαιτητών. Μάλιστα ο αθλητικός δικαστής που με τόσο ζήλο επενέβαινε για να επιβάλει επιπλέον τιμωρίες ή να διορθώσει λάθη και παραβλέψεις των διαιτητών είναι μέχρι στιγμής άφαντος. Το VAR από την άλλη ώρες ώρες είναι λες και δεν υπάρχει για κάποιους.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, είδαμε τον ορισμό της διαιτητικής ομάδας για το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι ο οποίος σε συνδυασμό με τα πιο πάνω δεν προκαλεί καμία έκπληξη. Αυτό που εκπλήσσει είναι ο εμπαιγμός από κάποια κατευθυνόμενα παπαγαλάκια τα οποία προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα και να αντιστρέψουν τους διαχρονικούς ρόλους αδικημένου και ευνοούμενου.

Καλούμε την ομάδα να κλείσει τα αφτιά της σε όποιες προκλήσεις προκύψουν στον αγώνα και να μείνει συγκεντρωμένη στο στόχο της που δεν είναι άλλος από την νίκη και τους 3 βαθμούς. Εμείς από την πλευρά μας, συνεχίζουμε να στηρίζουμε την προσπάθεια που γίνεται και παρά την απουσία μας από την φυσική μας θέση είμαστε δίπλα στην ομάδα. Όλοι στους συνδέσμους το πάρτι ξεκινάει από νωρίς.

Υ.Γ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΛΕΜΕΣΙΑΝΟ..

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ