aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟργανωμένοι Απόλλωνα ενόψει ΑΕΛ: «Θα κάνουμε ξανά την πόλη να παραμιλάει...»

Οργανωμένοι Απόλλωνα ενόψει ΑΕΛ: «Θα κάνουμε ξανά την πόλη να παραμιλάει…»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. με αφορμή το ντέρμπι της Κυριακής (26/9, 19:00) κόντρα στην ΑΕΛ για την τέταρτη αγωνιστική.

Η ανακοίνωση των οργανωμένων του Απόλλωνα:

Αρχικά ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα μας για την νίκη ενάντια στην ομάδα του κράτους. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους αφού αυτό που είδαμε στο γήπεδο μας θύμισε παλιές καλές εποχές όπου η ομάδα θύμιζε ΑΠΟΛΛΩΝ, πάθος, θέληση και αποφασιστικότητα. Ας μην προτρέχουμε όμως αφού είμαστε ακόμα στην αρχή και σειρά έχει πάρει ο αγώνας της Κυριακής ενάντια στα ασπόνδυλα της ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.

Εμείς ζητάμε το αυτονόητο, διαλύστε ότι έχει απομείνει από αυτούς και στείλτε τους ξανά πίσω στις τρύπες τους.

Στα δικά μας εμείς, δυστυχώς η ΘΥΡΑ ΕΝΑ θα απέχει για ακόμη μια φορά από τον φυσικό της χώρο αφού το έκτρωμα της κάρτας οπαδού δεν μας αφήνει άλλη επιλογή. Καλούμε άπαντες για ακόμη μια φορά να στηρίξουν τον αγώνα μας και να ενωθούν μαζί μας στους συνδέσμους.

Αρχίζουμε από αύριο με μεγάλο pre-game στον σύνδεσμο μας στα δυτικά προάστια.

Την Κυριακή ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ανοίγει ξανά τις πόρτες του και καλούμε όλο τον κόσμο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ όπως αγκαλιάσει ξανά το σπίτι του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Ξεκινάμε από νωρίς φορώντας τα γιορτινά μας κατηφορίζουμε στον ΚΕΝΤΡΙΚΟ και τσακίζουμε κάθε ρουφιάνο ασπόνδυλο που θα βρεθεί στον δρόμο μας!

Εμείς θα το ζήσουμε σαν να είμαστε εκεί μετατρέποντας τον ΚΕΝΤΡΙΚΟ σε δυτική κάνοντας ξανά την πόλη να παραμιλάει στους ρυθμούς της ΘΥΡΑ ΕΝΑ.

ΘΕΕ Η ΦΛΟΓΑ ΜΑΣ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ

Υ.Γ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ