aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟργανωμένοι Απόλλων: «Mε την πλάτη στο τοίχο o Θρύλος αρνείται να παραδώσει τα όπλα»

Οργανωμένοι Απόλλων: «Mε την πλάτη στο τοίχο o Θρύλος αρνείται να παραδώσει τα όπλα»

Μήνυμα ενόψει της συνέχειας έστειλαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα, σε ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και διοίκηση. Τόνισαν πως με την πλάτη στο τοίχο, η ομάδα αρνείται να παραδώσει τα όπλα και να λυγίσε μπροστά σε οποιοδήποτε εμπόδιο.

Έστειλαν παράλληλα μήνυμα στον τραυματία Νικολά Ντιγκινί, ο οποίος όπως ανέφεραν πρόσφερε πάρα πολλά για να βρίσκεται η ομάδα σε αυτό το σημείο.

Η ανακοίνωση:

Aδέρφια, μάγκες, ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,

Τελειώσαμε κι από δω και πάμε παρακάτω. Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά, με μεγαλύτερο πάθος και ένταση! Ενωμένοι, πωρωμένοι, διψασμένοι και αποφασισμένοι.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΨΥΧΩΜΕΝΗ . .

Αυτή η κατάθεση ψυχής από όλους στην ομάδα είναι άξια συγχαρητηρίων. Αυτό γουστάρουμε, αυτό είναι που μας τρελαίνει ακόμη περισσότερο!

Αυτός ο ΘΡΥΛΟΣ που με την πλάτη στο τοίχο, αρνείται να παραδώσει τα όπλα, αρνείται να λυγίσει μπροστά σε οποιοδήποτε εμπόδιο, αλλά αντιθέτως συνεχίζει παθιασμένα να τα δίνει όλα μέσα στο χορτάρι. Το πάθος, η θέληση, το μάτι που γυαλίζει, η συγκέντρωση στο στόχο και η αυτοθυσία.

Όλοι μαζί μια ΓΡΟΘΙΑ προχωράμε!
Προχωράμε με βήμα σταθερό, μάγκικο και αποφασιστικό!
ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΟ ΘΕΟ ΜΑΣ

Μπροστά μας ακόμη ένας τελικός που επιβάλλεται να κερδηθεί για να υπάρξει και επόμενος. Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα και συγκέντρωση, καλούμενοι να προσπεράσουμε ακόμη ένα εμπόδιο με λιγότερα διαθέσιμα όπλα. Είναι οι στιγμές που καλούμαστε να ξεπεράσουμε εαυτό. Είναι οι στιγμές που μιλάει η καρδιά και η ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΙΚΗ μαγκιά! Δικαιώστε εμάς και τους ίδιους σας τους εαυτούς. Δικαιώστε όσους πίστεψαν σε εσάς δίνοντας σας μια τέτοια ευκαιρία. Δικαιώστε τους κόπους και τις θυσίες σας. Ματώστε για το δικαίωμα στο όνειρο!

Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ ευχόμαστε στον κάθε ένα από εσάς Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

Όλοι στις επάλξεις αδέρφια! Μείνετε συσπειρωμένοι, μείνετε συντονισμένοι..

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Υ.Γ.: Είσαι μάγκας ρε αλήτη. Πρόσφερες πάρα πολλά για να βρισκόμαστε σήμερα εδώ. Η παθιασμένη σου φιγούρα θα λείψει σε όλους μας, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι οι συμπαίκτες σου θα δώσουν τα πάντα, για να ανταμείψουν και τους δικούς σου κόπους. Σύντομα κοντά μας παικταρά. Σιδερένιος και πρωταθλητής!

ΝΙΚΟΛΑ ΓΕΡΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΞΑΝΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ