aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟρεκτικό πριν το κυρίως πιάτο

Ορεκτικό πριν το κυρίως πιάτο

Το σημερινό παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ και αυτό με την Ομόνοια στην τελευταία αγωνιστική θεωρούνται σαν πολύ καλές ευκαιρίες για τον Πέδρο Εμανουέλ ώστε να διατηρήσει τους ποδοσφαιριστές του σε πλήρη εγρήγορση ενόψει του σπουδαιότερου ραντεβού στις 18 Μαΐου.

Οι κυανόλευκοι χρειάζονται έναν ακόμη βαθμό για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά τη συμμετοχή τους στην Ευρώπη και μετά να προσηλωθούν στον τελικό κυπέλλου. Έτσι, όπως είναι τώρα η κατάσταση, είναι εξαιρετικά απομακρυσμένο να μείνουν εκτός Ευρώπης.

Θέλουν να πάνε στον τελικό με φόρα, δηλαδή με νίκες και πολύ καλή διάθεση. Σίγουρα δεν θα άρεσε σε κανέναν να χαλαρώσουν. Συνεπώς έτσι όπως το έφερε  το πρόγραμμα, οι κυανόλευκοι θα κυνηγήσουν το απόγευμα τη νίκη και την καλή εμφάνιση με τον ΑΠΟΕΛ.

Δεν αμφιβάλλει κανείς ότι αυτό για το οποίο ανυπομονούν όλοι στον Απόλλωνα είναι ο μεγάλος τελικός κυπέλλου. Όμως ο σημερινός αγώνας έχει τη δική του σημασία. Ο Πέδρο Εμανουέλ θα έχει την ευκαιρία να δει κάποια πράγματα, να δοκιμάσει σχήματα και φυσικά να αντλήσει συμπεράσματα για ορισμένους παίκτες.

Δεδομένες είναι οι απουσίες του τιμωρημένου Σατσέτι και των τραυματιών Μακρίδη, Ελίσιο. Αμφίβολος είναι ο Σλάβτσεφ, ο οποίος προπονείται ατομικά. Οι Μαγκλίτσα και Γκιέ Γκιέ ανέβασαν ρυθμό τις τελευταίες μέρες, ωστόσο ο στόχος είναι να ετοιμαστούν για τον τελικό του κυπέλλου με την Ομόνοια. Γι’ αυτό και δεν θα υπάρξει οποιοδήποτε ρίσκο με συμμετοχή τους νωρίτερα, αν δεν είναι απόλυτα έτοιμοι.

Ο Εμανουέλ θα παρατάξει την ομάδα με μοναδικό στόχο τη νίκη για να τελειώσει και μαθηματικά το θέμα της συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βάλε και στα άκρα της άμυνας οι Λόπες, Βασιλείου.

Οι Φρέιρ, Αγγελή θα είναι οι στόπερ και στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Κυριάκου, Στογιάνοβιτς, Ντα Σίλβα. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Κονσεϊσάο και στις πτέρυγες οι Πέδρο, Παπουλής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ