aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Όποιος το πιστεύει αυτό, δεν πατάει στη γη…»

«Όποιος το πιστεύει αυτό, δεν πατάει στη γη…»

Δεν χρειάζεται πλέον ψυχολογία αλλά πόντους η Νέα Σαλαμίνα, τόνισε ο προπονητής της Σάββας Πουρσαϊτίδης που δήλωσε ξανά ότι είναι αισιόδοξος για την ομάδα του. «Όποιος έχει την εντύπωση ότι μπορεί να παίξει στα ίσα τον Απόλλωνα δεν πατάει στη γη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ελλαδίτης τεχνικός.

Αναλυτικά: «Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα που ήταν κυρίαρχη σε όλο τον αγώνα. Πιστεύαμε ότι ίσως να είχαμε περισσότερες απαιτήσεις. Όποιος έχει την εντύπωση ότι μπορεί να παίξει στα ίσα τον Απόλλωνα δεν πατάει στη γη. Είχαμε πολλά τρεξίματα, σταθήκαμε και τυχεροί σε κάποιες φάσεις. Όπως πήγε μας μένει και η πικρία, ζητήσαμε πέναλτι θα μπορούσαμε για καλύτερο τελείωμα. Ένας βαθμός απέναντι στον Απόλλωνα είναι πολύ σημαντικός. Θέλουμε κέρδος αλλά για να παραμείνουμε κατηγορία χρειάζονται και νίκες. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον. Να ευχαριστήσω τον κόσμο, η Σαλαμίνα έχει μέλλον με τα δικά της παιδιά τους 16χρονους και 17χρονους. Δεν χρειαζόμαστε πλέον ψυχολογία αλλά πόντους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ