aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEOπαδός της Έβερτον με το παιδί αγκαλιά χτυπά παίκτες της Λιόν! (vids)

Oπαδός της Έβερτον με το παιδί αγκαλιά χτυπά παίκτες της Λιόν! (vids)

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στο Γκούντισον Παρκ, εκεί όπου αναμετρήθηκαν οι άλλοι αντίπαλοι του Απόλλωνα στον 3ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, Έβερτον και Λιόν. Πράγματα που δεν χωράει ο νους! Στο 64′ του αγώνα της Έβερτον με την Λιόν τα αίματα άναψαν ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων. Μόνο που η αψιμαχία συνέβη δίπλα στους οπαδούς των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα κάποιοι εξ’ αυτών να εμπλακούν στον καυγά.

Δυστυχώς, ένας από τους οπαδούς που ενεπλάκησαν στο συμβάν, το έκανε έχοντας ένα παιδί- πιθανότατα το δικό του- στην αγκαλιά! Αν και λίγη σημασία έχει αν ήταν ο πατέρας ή όχι του παιδιού… Η εικόνα του να τρέχει και να χτυπά παίκτες της Λιόν με τον μικρό αγκαλιά είναι το λιγότερο αποκρουστική και περνάει την έννοια της καφρίλας στα γήπεδα σε άλλα επίπεδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ