aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟμόνοια: «Θέλουμε το κύπελλο» - Απόλλων: «Πέμπτη φορά στον τελικό»

Ομόνοια: «Θέλουμε το κύπελλο» – Απόλλων: «Πέμπτη φορά στον τελικό»

Μετά το τέλος της κλήρωσης του κυπέλλου, οι εκπρόσωποι Τύπου της Ομόνοιας και του Απόλλων μίλησαν για τους δύο αγώνες που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του θεσμού.

Ανδρέας Δημητρίου (Ομόνοια): «Είμαστε βέβαιοι ότι θα γίνουν δυο πάρα πολύ όμορφα παιχνίδια. Ο Απόλλωνας βρίσκεται σε μια καλή κατάσταση. Από εκεί και πέρα εμείς θέλουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο. Είναι σημαντικό να κατακτήσουμε ένα τίτλο. Θα επιδιώξουμε την πρόκριση. Σεβόμαστε τον Απόλλων, είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα όμως είμαστε αισιόδοξοι πως θα είμαστε στους τέσσερις».

Φανούριος Κωνσταντίνου (Απόλλωνας): «Γνωρίζαμε ότι θα προέκυπταν αρκετά σημαντικά παιχνίδια αφού όλες οι μεγάλες ομάδες ήταν εντός κλήρωσης. Σεβόμαστε την Ομόνοια που παραμένει μια μεγάλη ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε μέσα από τις διπλές αναμετρήσεις να εξασφαλίσουμε το εισιτήριο για να έχουμε το δικαίωμα δώσουμε το παρών μας για πέμπτη φορά τα τελευταία οκτώ χρόνια στον τελικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ