aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟμόνοια: Ο Ρομπέρζ και η επιθυμία που εξαρτάται από τον Απόλλωνα

Ομόνοια: Ο Ρομπέρζ και η επιθυμία που εξαρτάται από τον Απόλλωνα

«Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά», αναφέρει μια λαϊκή ρήση. Στην προκειμένη, ο… καπνός αφορά το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον Βαλεντίν Ρομπέρζ. Επισήμως οι πράσινοι δεν ανέφεραν ποτέ ότι ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός του Απόλλωνα είναι στη μετεγγραφική λίστα του Νεόφυτου Λάρκου. Από την άλλη οι γαλάζιοι της Λεμεσού διέψευσαν κάποια δημοσιεύματα που έκαναν αναφορά για επίσημη πρόταση της Ομόνοιας στον Απόλλωνα για απόκτηση του 29χρονου στόπερ.

Όμως, το «πράσινο» ενδιαφέρον για τον Ρομπέρζ μόνο στην… σφαίρα της φαντασίας δεν είναι. Η επιθυμία της Ομόνοιας να ντύσει τον Γάλλο με τα χρώματα του τριφυλλιού εξαρτάται (σχεδόν) απόλυτα από τον Απόλλωνα. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο με την ομάδα της Λεμεσού, η οποία προσπαθεί να χαμηλώσει τους τόνους γύρω απ’ αυτό το ζήτημα και δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει θέμα Ρομπέρζ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η… προϋπόθεση για να φορέσει τα πράσινα ο Βίτορ Μρούνο

Από την στιγμή που έχει συμβόλαιο θα είναι στην κλήση του Σωφρόνη Αυγουστή για την πρώτη προπόνηση της νέας περιόδου. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η πρόθεση του Ρομπέρζ. Πάντως, από την στιγμή που διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 για να αποχωρήσει, ακόμα και αν το επιθυμεί, θα πρέπει να φέρει πρόταση που να ικανοποιεί τον Απόλλωνα. Και οι γαλάζιοι δεν προτίθενται να τον δώσουν σε… τιμή ευκαιρίας. Υπάρχει φημολογία και για ενδιαφέρον της Κλουζ, όμως μέχρι στιγμής δεν προκύπτει καμία επίσημη κρούση.

Ο χρόνος θα δείξει αν το θέμα Ρομπέρζ θα έχει ακόμα πολλά επεισόδια…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ