aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟμόνοια: Μόνο τότε θα κινηθεί για Ρομπέρζ!

Ομόνοια: Μόνο τότε θα κινηθεί για Ρομπέρζ!

Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ απασχολεί την Ομόνοια, παρόλο που είναι ιδιάζουσα περίπτωση λόγω του συμβολαίου που διατηρεί με τον Απόλλωνα. Η χθεσινή μέρα έφερε εξέλιξη, με τον Γάλλο ουσιαστικά να τίθεται εκτός ομάδας και τον Απόλλωνα να είναι έτοιμος να πωλήσει τον ποδοσφαιριστή.

Οι πράσινοι παρακολουθούν τις εξελίξεις και αναλόγως, όταν κρίνουν ότι είναι η κατάλληλη στιγμή, ενδέχεται να κινηθούν για απόκτηση του έμπειρου στόπερ. Βεβαίως, αυτό θα γίνει μόνο εάν ο Ρομπέρζ λύσει το συμβόλαιό του με τον Απόλλωνα. Εάν δεν υπάρχει έδαφος, τότε οι πράσινοι θα προχωρήσουν με άλλο ποδοσφαιριστή αφού υπάρχουν υποψήφιοι στόχοι.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Υπάρχει λόγος που αργούν οι μετεγγραφές, ήδη ρωτούσα…»

Υπενθυμίζουμε πως η ομάδα της Λεμεσού τόνισε στον εν λόγω ποδοσφαιριστή πως θα παραχωρηθεί μόνο αν φέρει πρόταση που να συμφέρει τους κυανόλευκους. Ο Ρομπέρζ τόνισε στην ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy, πως δεν έχει μιλήσει με καμία ομάδα καθώς δίνει προτεραιότητα στην οικογένεια του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ