aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟμόνοια: Μία αλλαγή από τον Μπεργκ στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα

Ομόνοια: Μία αλλαγή από τον Μπεργκ στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα

Με τον Βίτορ Γκόμες αντί του Γιάννη Κούσουλου παρατάσσει την Ομόνοια στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ (18:00) ο Χένινγκ Μπεργκ. Ο Νορβηγός προπονητής προχώρησε σε μία αλλαγή σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΚ. 

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μποτεάκ (τραυματίας) και Τζιωνής (για αγωνιστικούς λόγους). Τετράδα στην άμυνα μπροστά από τον Ουζόχο θα είναι οι Μαυρίας (δεξια), Λέσγιακς (αριστερά) και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Λανγκ – Λούφτνερ. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Γκόμες και Γκόμεθ με τον Τιάγκο σε ρόλο επιτελικού μέσου και τους Έζρα (αριστερά), Χριστοφή (δεξιά) να πλαισιώνουν από τα άκρα τον προωθημένο Ντάρμπισαϊρ.

Διαβάστε επίσης: Live: Ομόνοια – Απόλλων 

Οι πράσινοι με ανεβασμένοι την ψυχολογία αλλά και αήττητοι στο νέο πρωτάθλημα θα «χτυπήσουν» τη νίκη κόντρα στους κυανόλευκους.

Η αρχική ενδεκάδα του Μπεργκ: Ουζόχο, Μαυρίας, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέσγιακς, Γκόμες, Γκόμεθ, Έζρα, Χριστοφή, Τιάγκο, Ντάρμπισαϊρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ