aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟμόνοια: Με ήσυχη συνείδηση προχωρά για Παπουλή

Ομόνοια: Με ήσυχη συνείδηση προχωρά για Παπουλή

Τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος προβάρει ο Φώτης Παπουλής. Όπως σημείωσε από το πρωί το Goal.com.cy ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός είναι πιο κοντά από ποτέ στην Ομόνοια, η οποία δεν προτίθεται να κάνει πίσω μετά τις αντιδράσεις από πλευράς Απόλλωνα.

Ο πρόεδρος των γαλάζιων, Νίκος Κίρζης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το βράδυ της Τρίτης με τον διοικητικό ηγέτη της Ομόνοιας, Σταύρο Παπασταύρου μετέφερε τη δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι αθετήθηκε η «συμφωνία κυρίων» ανάμεσα στους πρόεδρους των έξι πρώτων ομάδων.

Διαβάστε επίσης: Ο Παπουλής, το «όχι» στον Ράγιος και το τηλεφώνημα για Ζοάο Πέδρο

Από πλευράς Ομόνοιας έχουν ήσυχη συνείδηση από την στιγμή που ο Παπουλής είχε ενημερώσει τον Απόλλωνα για την απόφαση αποχώρησής του από την ομάδα της Λεμεσού και μάλιστα οι γαλάζιοι τον είχαν αποχαιρετίσει με συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Επομένως, δεν θεωρούν ότι παραβίασαν τη συγκεκριμένη συμφωνία η οποία προνοούσε πως δεν θα ενοχλούσε η μία ομάδα την άλλη, για ποδοσφαιριστές που είτε έχουν συμβόλαιο είτε είναι σε διαπραγμάτευση για ανανέωση του συμβολαίου τους.

Διαβάστε επίσης: Τα «τσούγκρισαν» λόγω Παπουλή, επικοινωνία Κίρζη – Παπασταύρου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ