aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟμόνοια: Με «ελαφρύ» σχήμα η ενδεκάδα του Μπεργκ στο Τσίρειο

Ομόνοια: Με «ελαφρύ» σχήμα η ενδεκάδα του Μπεργκ στο Τσίρειο

Ήταν ο «χρυσός» σκόρερ στη νίκη της Ομόνοιας στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ και ο Χένινγκ Μπεργκ τον εμπιστεύεται δίνοντάς του φανέλα βασικού στο ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Ο λόγος για τον Μαρίνο Τζιωνή, ο οποίος αποτελεί τη μοναδική αλλαγή του Νορβηγού προπονητή για την αναμέτρηση με τους γαλάζιους της Λεμεσού (19:30).

Εκτός αρχικών επιλογών του Χένινγκ Μπεργκ έμεινε ο Μάρκο Τσέποβιτς με την Ομόνοια να παρατάσσεται με ένα πιο «ελαφρύ» σχήμα, έχοντας στην κορυφή της επίθεσης τον Ερνέστ Αστάντε, τους Λοΐζου – Τιάγκο στα «φτερά» της επίθεσης και τον Τζιωνή σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Το δίδυμο Κούσουλος – Γκόμεθ στη μεσαία γραμμή παραμένει «ανέγγιχτο», όπως και η τετράδα στην άμυνα με τους Σέχου (δεξιά), Λέτσγιακς (αριστερά), Λούφτνερ – Χούμποτσαν (κεντρικό αμυντικό δίδυμο) μπροστά από τον Φαμπιάνο.

Η ενδεκάδα της Ομόνοιας: Φαμπιάνο, Σέχου, Λούφτνερ, Χούμποτσαν, Λέτσγιακς, Κούσουλος, Γκόμεθ, Τζιωνής, Λοΐζου, Τιάγκο, Ασάντε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ