aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟμόνοια: Έσπασε την… κατάρα, κόντρα στον αδιάφορο Απόλλωνα (vid)

Ομόνοια: Έσπασε την… κατάρα, κόντρα στον αδιάφορο Απόλλωνα (vid)

Η φετινή χρονιά για την Ομόνοια είναι ντροπιαστική για την ιστορία του λαοφιλούς σωματείου και αυτό δεν μπορούσε ν’ αλλάξει στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά Απόλλωνα που έχει στραμμένη την προσοχή του στον τελικό κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης κατάφεραν, τουλάχιστον, να βάλουν τέλος στο «μαύρο» σερί των 11 συνεχόμενων ηττών.

Το γκολ του Ντάρμπισαϊρ στο 48’ χάρισε στο «τριφύλλι» τη νίκη μετά από σχεδόν δύο μήνες και ανέδειξε τον Άγγλο επιθετικό πρώτο σκόρερ του κυπριακού πρωταθλήματος, με 23 γκολ, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Διαβάστε επίσης: Ντάρμπισαϊρ: Με 23 γκολ, 23ος «πράσινος αυτοκράτορας»!

Ο Απόλλωνας παρουσιάστηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του, καθώς ο Σωφρόνης Αυγουστή παρέταξε ενδεκάδα με αρκετούς αναπληρωματικούς, θέλοντας να δώσει ανάσες ξεκούρασης σε ποδοσφαιριστές που προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει ως βασικούς στον τελικό.

Έκτη με 47 βαθμούς ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα η Ομόνοια, ενώ η ομάδα της Λεμεσού παρά την υπερπροσπάθεια έμεινε δεύτερος με 82, τέσσερις λιγότερους από τον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ.

Ομόνοια (Γέσπερ Φρέντμπεργκ): Χριστοδούλου, Παναγιώτου (46’ Αραούζο), Βύντρα, Κατελάρης, Φώτη, Εκίθα, Μαντούρο, Χριστοφή, Κιπιάνι (90’ + 1 Κακουλής), Τζιωνής (32’ Χριστοφόρου), Ντάρμπισαϊρ.

Απόλλων (Σωφρόνης Αυγουστή): Κίσσας, Στυλιανού, Πιτσιάν, Αγγελή, Ντα Σίλβα (62’ Βασιλειάδης), Σπόλιαριτς, Μάρκοβιτς, Μαρτίνες (70’ Μακρίδης), Σελάγια (46’ Γιάκολις), Πίττας, Χατζηβασίλης.

Σκόρερ: 48’ Ντάρμπισαϊρ.

Κίτρινες: -/-

Κόκκινες: -/-.

Διαιτητής: Γεώργιος Νικολάου.

Βοηθοί: Ιωάννης Λαζάρου, Νίκος Καλησπέρας.

Τέταρτος: Κώστας Ψευδιώτης.

Ακολουθεί το live:



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ