aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟμόνοια-Απόλλων: Βήματα προόδου για να κλείσει το σίριαλ Ρομπέρζ

Ομόνοια-Απόλλων: Βήματα προόδου για να κλείσει το σίριαλ Ρομπέρζ

Φτάνει στο τέλος του το σίριαλ του Καλοκαιριού με πρωταγωνιστή τον Βαλεντίν Ρομπέρζ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Ομόνοια βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τον Απόλλωνα τα τελευταία 24ωρα ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή για παραχώρηση του Γάλλου αμυντικού στους πράσινους.

Η κάθοδος του Σταύρου Παπασταύρου στο νησί μας δρομολόγησε τις διαδικασίες καθώς ο Ρομπέρζ βρίσκεται ψηλά στην λίστα του Νεόφυτου Λάρκου και του Χένινγκ Μπεργκ. Η υπόθεση ωστόσο μόνο εύκολη δεν μοιάζει καθώς ο αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα της Λεμεσού.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Τα δύο σενάρια μετά την απουσία του Ραμίρες από την πρεμιέρα

Ωστόσο από την αρχή του Καλοκαιριού εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από τους κυανόλευκους γι’ αυτό και βρέθηκε στον «πάγο». Η διοίκηση του Απόλλωνα έδωσε άδεια στον ποδοσφαιριστή να φέρει συμφέρουσα πρόταση (για τον σύλλογο) ώστε να τον αποδεσμεύσει, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε εφικτό. Ο Γάλλος έχει αγοράσει ήδη σπίτι στο νησί μας καθώς επιθυμεί να παραμείνει στην Κύπρο, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα αφοσιώθηκε στην γέννηση των δίδυμων παιδιών του.

Ο Ρομπέρζ προπονείται μόνος στο Κολόσσι αφού είναι εκτός ομάδας, όμως η μετεγγραφική περίοδος εκπνέει γι’ αυτό και μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδες θα παρθούν αποφάσεις. Τέλος να υπενθυμίσουμε πως ο ποδοσφαιριστής παρουσιάζεται θετικός για να… μετακομίσει στο «Ηλίας Πούλλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ