aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟμόνοια-Απόλλων: Θυμίζει αλαλούμ η κατάσταση με τον Ρομπέρζ

Ομόνοια-Απόλλων: Θυμίζει αλαλούμ η κατάσταση με τον Ρομπέρζ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αποκτά ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον το θέμα με τον Βαλεντίν Ρομπέρζ, το οποίο θυμίζει αλαλούμ. Και τι δεν έχει ειπωθεί ή γραφτεί το τελευταίο διάστημα! Κάποιοι εκφράζουν την αισιοδοξία πως ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός θα τα βρει με τον Απόλλωνα και θα τιμήσει το συμβόλαιο που διατηρεί μέχρι το 2021.

Άλλοι θεωρούν πως δεν επιστρέφει με τίποτε και το μόνο που έχει να κάνει η διοίκηση των κυανόλευκων, είναι να απαιτήσει αποζημίωση, σε περίπτωση που ο Ρομπέρζ επιμένει να είναι εκτός. Οι ψίθυροι… τρέχουν και κάποιοι τον θέλουν να προκαλεί το ενδιαφέρον της Ομόνοιας. Μάλιστα γίνεται λόγος για ανταλλαγή με τον Φάνο Κατελάρη ή τον Δημήτρη Κολοβό.

Επίσημα δεν υπάρχει τίποτε στον ορίζοντα, όμως επειδή πλησιάζει η πρώτη προπόνηση, στον Απόλλωνα βιάζονται να καθαρίσουν με το θέμα αυτό. Αν τελικά αποχωρήσει ο Ρομπέρζ, είναι σίγουρο, πως θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ή ακόμα και δύο κεντρικών αμυντικών.

Διαβάστε επίσης: Παπασταύρου: «Δούλεψαν, πάλεψαν, μόχθησαν, θυσιάστηκαν για την Ομόνοια»

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή χρειάζεται ενίσχυση παντού, για να έχει απαιτήσεις στη νέα περίοδο. Μάλιστα η απώλεια και των δύο τίτλων και η μέτρια αγωνιστική κατάσταση στην οποία παρουσιάστηκε ο Απόλλων προς το τέλος της περιόδου, δημιούργησε πολλά ερωτηματικά. Αν οι δικαιολογίες έχουν να κάνουν με τις κακές επιλογές του περασμένου καλοκαιριού, στο ότι δεν έγιναν προσθήκες τον χειμώνα ή κάτι δεν πήγαινε καλά με τις αποθεραπείες και τους τραυματισμούς, αυτά ενδιαφέρουν μόνο τους υπεύθυνους. Ο κόσμος και οι ουδέτεροι παρατηρητές, είδαν μόνο το αποτέλεσμα, είδαν ομάδα που ξέμεινε από δυνάμεις. Και αλλοίμονο αν οι παραλείψεις της σεζόν που πέρασε έχουν και συνέχεια. Συνεπώς, αυτό που έχουν να κάνουν στον Απόλλωνα, είναι να συγκεντρωθούν και να κάνουν τις πιο σωστές κινήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ