aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟμόνοια – Απόλλων: Κίτρινος «πυρετός» 10 παικτών για τον «τελικό» πρωταθλήματος

Ομόνοια – Απόλλων: Κίτρινος «πυρετός» 10 παικτών για τον «τελικό» πρωταθλήματος

«Τελικό» πρωταθλήματος ανάμεσα σε Ομόνοια και Απόλλωνα στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος προβλέπει η πλειοψηφία των ποδοσφαιρόφιλων και η εκτίμηση αυτή συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Για υπάρξει πρωταθλητής στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος θα πρέπει να μην κερδίσει ο Απόλλων τον Ολυμπιακό στο Τσίρειο την 9η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος και να μην χάσει η Ομόνοια από την ΑΕΚ ή να χάσει ο Απόλλων από τους μαυροπράσινους και να πάρει τουλάχιστον ένα βαθμό το «τριφύλλι» στην «Αρένα».

Σε περίπτωση που οι δύο διεκδικητές του τίτλου κερδίσουν την επόμενη αγωνιστική τα δεδομένα θα είναι ξεκάθαρα: η Ομόνοια κατακτά το πρωτάθλημα με νίκη ή ισοπαλία στον «τελικό» με τον Απόλλωνα, ενώ οι γαλάζιοι της Λεμεσού θα χρειάζονται μόνο νίκη.

Διαβάστε επίσης: Κούρσα για δύο ο τίτλος – Τα σενάρια που βγάζουν πρωταθλητή

Ενόψει του «τελικού» πρωταθλήματος που βρίσκεται στο «βάθος» 10 ποδοσφαιριστές, πέντε κάθε ομάδας, θα αγωνιστούν με έναν έξτρα πονοκέφαλο στα παιχνίδια της επόμενης αγωνιστικής. Αιτία, οι κίτρινες κάρτες, αφού είναι στο όριο και εάν τιμωρηθούν θα χάσουν το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής.

Από πλευράς Ομόνοιας στο όριο είναι οι Μποτεάκ, Γκόμεθ, Κούσουλος, Τιάγκο και Τσέποβιτς, ενώ από πλευράς Απόλλωνα είναι οι Ματέι, Μάρκοβιτς, Ντένιτς, Γιούστε και Γιαννιώτας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ