aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟλυμπιακός Π.: Ο Μασούρας έπαιζε την Πέμπτη με ένεση και σήμερα μπήκε στις προπονήσεις

Ολυμπιακός Π.: Ο Μασούρας έπαιζε την Πέμπτη με ένεση και σήμερα μπήκε στις προπονήσεις

Ο Γιώργος Μασούρας έπαιζε με ενοχλήσεις αλλά και με ένεση στο Σλόβαν – Ολυμπιακός. Ο έμπειρος winger έκανε μεγάλη προσπάθεια καθώς δεν ήθελε να χάσει το ματς στη Μπρατισλάβα, όπου είχε συμμετοχή στα 2 γκολ σε κανονική διάρκεια και παράταση και σκόραρε στη διαδικασία των πέναλτι.

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που παίζει στον Ολυμπιακό με πρόβλημα. Ο Μασούρας μπόρεσε να προπονηθεί κανονικά πάντως σήμερα (14/8), δείγμα το του πόσο βοηθήθηκε από το ιατρικό επιτελείο αυτό το διάστημα κα αυτές τις ημέρες. Θέτοντας έτσι τον εαυτό του στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου για το ματς της Πέμπτης με τον Απόλλωνα στη Λευκωσία.

Από πλευράς επιστροφών οι Μπα, Ζίνκερναγκελ και Ραντζέλοβιτς έχουν επανέλθει και είναι ΟΚ. Αύριο Δευτέρα αναμένεται να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα οι Μαντί Καμαρά και Ανδρούτσος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ