aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟλοταχώς για τελικό οι «αμαζόνες» του Sabbianco Απόλλωνα

Ολοταχώς για τελικό οι «αμαζόνες» του Sabbianco Απόλλωνα

Αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στον  τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας πέτυχε ο Sabbianco Απόλλων κερδίζοντας στην έδρα του την Ολυμπιάδα Ν. με 3-0 σετ. Οι «γαλάζιες» θα πάνε στη Λευκωσία για να σφραγίσουν την πρόκριση ακόμα και με ήττα 2-3. Η Ολυμπιάδα μπορεί να ελπίζει αφού διεκδικεί την πρόκριση στο χρυσό σετ με νίκη 3-0 ή 3-1.

Από εκεί που έμεινε στο πρωτάθλημα συνέχισε ο Sabbianco Απόλλων που στο πρώτο σετ δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει με 25-15 την φιλότιμη ομάδα της Ολυμπιάδας Ν. σε 20 λεπτά και να προηγηθεί με 1-0.

Στο δεύτερο σετ το παιχνίδι δεν άλλαξε μορφή με την ομάδα του Γιαπάνη να κερδίζει με 25-16 και να πατά γερά προς τον τελικό. Η προσφυγική ομάδα προσπάθησε αλλά οι γηπεδούχες κατάφεραν να κάνουν το παιχνίδι τους.

Ο Λεμεσιανές ήταν καλύτερες και στο τρίτο σετ το οποίο κέρδισαν με 25 –21 και πήραν την καθαρή νίκη με 3-0 σετ. Το παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό, αφού η Ολυμπιάδα πάλεψε στα ίσα τις γηπεδούχες.

Sabbianco ΑΠΟΛΛΩΝ(Γ.ΓΙΑΠΑΝΗΣ): Μανίταρου, Ανγκούλο, Λαβρούκ, Ιορδάνους, Σπύρου, Χουντίμα, – Λίμπερο: Χριστοφόρου.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.(ΕΦ. ΠΕΤΡΟΥ): Oικονομίδου, Πέτρου, Νίστρομ, Χριστοδούλου, Ιωάννου, Χαραλάμπους – Λίμπερο: Ψιλογένη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ