aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟλοταχώς για 2.500 (Απόλλων)

Ολοταχώς για 2.500 (Απόλλων)

Είναι πολύ κοντά στον να καλύψουν τον στόχο των 2.500 εισιτηρίων διαρκείας στον Απόλλωνα. Έχουν ήδη φθάσει τις 2.000 οι φίλοι του Απόλλωνα που προμηθεύτηκαν το εισιτήριο διαρκείας τους και στις δύο εβδομάδες που απομένουν για το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος, ο στόχος μπορεί να καλυφθεί. Με ανάρτηση στα social media, το γραφείο Τύπου του Απόλλωνα κάλεσε το φίλαθλο κοινό να στηρίξει την ομάδα με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας.

Αναφέρει σχετικά: «Στηρίζουμε τον Απόλλωνα Λεμεσού με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Κλείνουμε μόνιμη θέση στη δυτική και αποτελούμε τον δωδέκατο ποδοσφαιριστή του Σωφρόνη Αυγουστή». Στις τάξεις των φίλων της ομάδας επικρατεί ενθουσιασμός, ο οποίος μεταφράζεται σε συνεχή στήριξη προς την ομάδα για να υλοποιήσει τους στόχους της. Έχει εκτιμηθεί και η δουλειά της διοίκησης Νίκου Κίρζη, η οποία θέλει τη μαζική παρουσία του κόσμου στο γήπεδο και στα εύκολα και στα δύσκολα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ