aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟλοκληρώνεται το παζλ

Ολοκληρώνεται το παζλ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά τον Πάουλο Βινίσιους ανακοινώθηκε χθες η έναρξη της συνεργασίας του Απόλλωνα με τον Αλεχάντρο Μπάρμπαρο, ενώ σε καλό δρόμο βρίσκονται οι επαφές με τον Ολεκσάντερ Βόλοβικ. Ο πρώτος και ο τρίτος αγωνίζονται στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο δεύτερος είναι επιθετικός.

Ο Βόλοβικ περιμένει να μείνει ελεύθερος από τη Σαχτάρ, κάτι που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στον Απόλλωνα. Βέβαια, ο Ουκρανός σέντερ μπακ συζητά ακόμη το οικονομικό με τη διοίκηση του Απόλλωνα. Όσο για τους Βινίσιους και Μπάρμπαρο βρίσκονται στην Ουγγαρία, ακολουθώντας το πρόγραμμα της προετοιμασίας των κυανόλευκων.

Με αυτές τις προσθήκες (αν ολοκληρωθεί και του Βόλοβικ), ο μετεγγραφικός σχεδιασμός του Απόλλωνα ολοκληρώνεται και δεν θα υπάρχει κάτι άλλο να απασχολήσει τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία. Ο Πέδρο Εμανουέλ διαθέτει αρκετές επιλογές σε όλες τις θέσεις και μένει να μοντάρει το σύνολο.

Περισσότερο οι κυανόλευκοι καίγονταν για τις θέσεις στο κέντρο της άμυνας, ειδικότερα μετά την αποχώρηση των Σιμόες, Φρέιρ και Μοντέιρο, ενώ από τον περασμένο Ιανουάριο είχε αποχωρήσει και ο Μερκής. Με τον 31χρονο έμπειρο Βραζιλιάνο Βινίσιους και τον Βόλοβικ, καθώς και τους Αγγελή και Καρώ, οι κυπελλούχοι έχουν σφραγίσει τις θέσεις στο κέντρο της άμυνας.

Στα πλάγια διαθέτουν τους Στυλιανού, Λόπες (δεξιά), Βασιλείου και Παραϊμπά (αριστερά). Στη μεσαία γραμμή, οι βασικοί πυλώνες θα είναι οι Σατσέτι, Κυριάκου, Ντα Σίλβα, Μπεντόγια και Στογιάνοβιτς. Στα άκρα της επίθεσης θα είναι οι Παπουλής, Μπάρμπαρο, Πίττας και Πέδρο, ενώ επιθετικοί κορυφής είναι οι Πίεχ, Μαγκλίτσα και Γκιέ Γκιέ.

Αν υπολογίσουμε και τον Βάλε για τη θέση του άσου, ο Πέδρο Εμανουέλ θα έχει 21 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι σε κάθε ματς θα ερίζουν για μία θέση στο αρχικό σχήμα. Ξέχωρα από τους μικρούς που έχει μαζί του στην Ουγγαρία (Ψύχας, Παπαστυλιανού, Παπαχαραλάμπους, Λ. Κυριάκου και άλλους).

Ο αριθμός κρίνεται ικανοποιητικός, καθώς όλοι προαναφερθέντες κουβαλούν αρκετή ποιότητα, που φυσικά θα χρειαστεί για να αντιμετωπίσει με επιτυχία όλες τις δυσκολίες. Ο κορμός, λοιπόν, έχει στηθεί και πάνω σε αυτούς θα στηριχθεί ο νέος Απόλλων για να διεκδικήσει την επίτευξη των στόχων του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ