aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Όλοι έλεγαν ότι ο Απόλλων...»

«Όλοι έλεγαν ότι ο Απόλλων…»

Ικανοποιήμενος από το αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Σωφρόνης Αυγουστή στη διάσκεψη τύπου μετά τον αγώνα με την Ομόνοια.

Αναλυτικά: «Ακομη ένας συνάδελφος δίνει συγχαρητήρια στην ομάδα μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας. Κι εγώ θαύμαζα τη δουλειά του όταν βρισκόταν στην ΑΕΛ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου οι οποίοι απόδωσαν πολύ καλο ποδόσφαιρο και δυστυχώς αγωνίστηκαν με πολύ άγχος, και χωρίς κάποιο λόγο για μένα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα και είχαμε πολύ δύσκολο έργο. Καταφέραμε να πάρουμε το ντέρμπι που θα φέρει ηρεμία στα αποδυτήρια.

Φάνηκε στις κινήσεις των ποδοσφαιριστών μου ότι αγωνιζόταν με πίεση. Τους ζήτησα πολλές φορές ότι θέλω να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο. Πλέον γυρίζουμε σελίδα και βλέπουμε τον επόμενο αντίπαλο. Ο στόχος είναι ο ίδιος, η νίκη για να διατηρηθούμε στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Εύχομαι καλή συνέχεια στην Ομόνοια και τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας που μας βοήθησαν να πάρουμε τη νίκη. Αυτή την ομάδα θα πρέπει να την προστατέψουμε. Όλοι έλεγαν ότι ο Απόλλων δεν κέρδισε κανένα από τα τελευταία ντέρμπι, αλλά δεν άκουσα από κανένα να λέει ότι αυτή η ομάδα δεν έχασε κανένα. Είναι άδικο να ασκείται τόση πίεση στην ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ