aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΌλα έτοιμα για την εκδήλωση στο Λανίτειο

Όλα έτοιμα για την εκδήλωση στο Λανίτειο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Όλα είναι έτοιμα για την αποψινή παρουσίαση του ρόστερ του Απόλλωνα. Οι ετοιμασίες έχουν ολοκληρωθεί και ο κόσμος αναμένεται πως θα δώσει έντονα το «παρών» του στη σημερινή εκδήλωση.

Η περσινή σεζόν τέλειωσε με τον καλύτερο τρόπο και το μήνυμα που θα σταλεί απόψε, είναι πως μια καλύτερη σεζόν θα ακολουθήσει. Το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο και αναμένεται πως η κερκίδα του Λανίτειου σταδίου θα πλημμυρίσει από τον κόσμο που θα μαζευτεί για να δει από κοντά τα νέα αποκτήματα, αλλά και να χειροκροτήσει την ομάδα, που τους χάρισε το κύπελλο τον περασμένο Μάιο.

Δεν αποκλείεται ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, να προχωρήσει και σε κάποια ανακοίνωση, που θα φέρει μεγαλύτερο ενθουσιασμό στον κόσμο. Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ετοιμασίες και οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα πραγματοποιηθεί μια λαμπρή εκδήλωση, η οποία θα ξεπεράσει σε επιτυχία την περσινή.

Τα εισιτήρια είναι στα 10 ευρώ το κανονικό (άνω των 15 χρονών) και 5 ευρώ το παιδικό (μέχρι 14 χρονών). Μετά το πέρας της παρουσίασης θα υπάρξει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με την Ελληνίδα τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ