aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟι προτάσεις για Ρομπέρζ και το… μπαλάκι στον Κίρζη

Οι προτάσεις για Ρομπέρζ και το… μπαλάκι στον Κίρζη

Θέμα των ημερών είναι η περίπτωση του Βαλεντίν Ρομπέρζ καθώς η μετεγγραφική περίοδος φτάνει στο τέλος της και ο Γάλλος παραμένει στο ρόστερ του Απόλλων χωρίς όμως να υπολογίζεται αφού ούτε ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα της Λεμεσού.

Η Ομόνοια έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον 32χρονο αμυντικό, ενώ παρουσιάζεται και ο παίκτης θετικός να μετακομίσει στο «Ηλίας Πούλλος». Μάλιστα, ο Ρομπέρζ βρέθηκε και στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ Αθηνών, με τον Γάλλο να τονίζει ότι δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από την Κύπρο.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανόλευκων, Φανούριος Κωνσταντίνου, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (ΣΠΟΡ FM 95.0) κλήθηκε να απαντήσει σχετικά με το που βρίσκεται η εν λόγω υπόθεση.

Το σχετικό απόσπασμα: «Το κλειδί στην όλη υπόθεση το κρατά μόνο ο κ. Κίρζης. Είναι μια υπόθεση προσωπικά του ιδίου. Μιλάμε για ένα εξαιρετικό παίκτη και ο Απόλλωνας ποτέ δεν μείωσε την αξία του ούτε τον χαρακτήρα του. Εννοείται ότι θα υπάρχει ενδιαφέρον για ένα παίκτη όπως είναι ο Βαλεντίν. Όσο πλησιάζουν οι μέρες αυτές οι προτάσεις θα αυξάνονται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ