aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟι γνωστοί και οι εκπλήξεις

Οι γνωστοί και οι εκπλήξεις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν μπορούν να εξαχθούν πολλά συμπεράσματα από τα πρώτα φιλικά του Απόλλωνα. Είναι νωρίς για εκτιμήσεις, ωστόσο η πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας, με τις προσθήκες που ήδη υλοποιήθηκαν, είναι να κάνει την ομάδα ακόμη καλύτερη.

Από πέρσι, ο Πέδρο Εμανουέλ πέρασε στην ομάδα του μια πολύ καλή νοοτροπία, αυτή που ταιριάζει στον Απόλλωνα και ενόψει της νέας σεζόν όλοι στον σύλλογο αναμένουν καλύτερα αποτελέσματα.

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, απλώς αυτό που θα έχει σημασία είναι να παρουσιαστούν έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή. Βέβαια, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ευχάριστες εκπλήξεις.

Ο Γιάννης Πίττας, για παράδειγμα, πέτυχε δύο γκολ προχθές και αν συνεχίσει έτσι, θα είναι εκεί και να διεκδικεί χρόνο συμμετοχής σε κάθε ματς. Έπειτα, αποκτήθηκε και ο Πίεχ, ο οποίος θεωρείται δεινός γκολτζής και μαζί με τους «παλιούς» Γκιέ Γκιέ, Μαγκλίτσα και Παπουλή, θα αποτελέσουν το βαρύ πυροβολικό του Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ