aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟι ευρωπαϊκές εξετάσεις και το βάθος

Οι ευρωπαϊκές εξετάσεις και το βάθος

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Πέδρο Εμανουέλ έχει όλα τα… εφόδια για να επικεντρωθεί στο «χτίσιμο» της ομάδας. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως έχει στη διάθεσή του ένα πλήρες ρόστερ. Και οι τρεις γραμμές είναι «γεμάτες» και αυτό διευκολύνει τον Πορτογάλο προπονητή ώστε να προετοιμάσει την ομάδα του όπως θα ήθελε για να είναι πανέτοιμη στην ώρα της.

Γιατί οι εξετάσεις που έχει στον τρίτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ είναι βαρυσήμαντες και ασφαλώς, έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας. O μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως για πολλούς και ευνόητους λόγους οι κυανόλευκοι της Λεμεσού θέλουν να προκριθούν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Αν το επιτύχουν θα συμβεί για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Και με δεδομένο το γεγονός πως έως το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων στη φάση των ομίλων (οι αγώνες ολοκληρώνονται αρχές Δεκεμβρίου) θα κληθούν να συνδυάσουν τα παιχνίδια της Ευρώπης με αυτά του πρωταθλήματος, απαιτείται το ρόστερ να έχει βάθος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ