aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΟι ευχαριστίες του Κονναφή και το μήνυμα στον Απόλλωνα

Οι ευχαριστίες του Κονναφή και το μήνυμα στον Απόλλωνα

Ο Πέτρος Κοννάφης μέσω ανάρτησης του στο Facebook ευχαρίστησε όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκε μέχρι στιγμής, ενώ δήλωσε ευγνώμων για την ευκαιρία που του δίνει ο Απόλλωνας για να ηγηθεί του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Φίλοι μου, με αυτό το μήνυμα θέλω να σας ενημερώσω για τη νέα ευκαιρία στην καριέρα μου. Ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου τελειώνει σήμερα γεμάτο επιτυχίες και ωραίες στιγμές.

Εκπροσωπώ ποδοσφαιριστές και προπονητές τα τελευταία δέκα χρόνια και νιώθω ευγνώμων που δούλεψα με γνωστούς Κύπριους και ξένους ποδοσφαιριστές και προπονητές που έχουν διακριθεί με τις ομάδες τους τόσο σε εγχώριους όσο και σε διεθνείς αγώνες. Θέλω να τους ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά για την εξαιρετική συνεργασία μας αλλά και τις μοναδικές στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί.

Ο Απόλλωνας, μου δίνει την ευκαιρία να ηγηθώ στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας και να γίνω διευθυντής ποδοσφαίρου. Είναι τιμή για μένα να αναλάβω αυτό τον ρόλο και θα κάνω το καλύτερο για να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ